Wtches Ženy Bluetooth Smart Smart Farebný Displej Mužov Hudby Fotoaparát Srdcového tepu Nepremokavé Vianočné Darčeky na Nový Rok

€10.65


Funkcie: Športové záznam: krok, čas cvičenia, prejdenú vzdialenosť, spotrebu kalórií, spánku monitorovanie monitorovanie Zdravia: meranie tepovej frekvencie , meranie krvného tlaku, kyslíka v krvi, meranie Smart Pripomienka: Vlastné Alarm Pripomienku, Sedavý Pripomienku, Hovor Pripomienky, Informácie, Pripomienky (SMS/QQ/WeChat/Skype/Facebook/Twitter/Riadok/WhatsApp) Multi-sport mode (8 druhov športy ako napríklad chôdza, beh bedminton, futbal) Zápästí displej, zobrazenie počasia, zobrazenie času, diaľkové fotografovanie, diaľkové hudby, Nerušiť nastavenie režimu, nájsť náramok, WeChat športy, Špecifikácia: Displej špecifikácie: 1.3 palcový IPS farebné rozlíšenie obrazovky 240 x 240 Tlačidlo mode: Všetky dotyk Typ batérie : Lítium-polymérová batéria 170mAh Mobilný telefón požiadavky na systém: Podpora Android 4.4 a vyššie, IOS 9.0 alebo vyšší Balenie Zoznam: 1 x Inteligentný Náramok 1 x Príručka pre Používateľa 1 x USB Nabíjací upozornenie: z nejakého dôvodu, ako iné hodinky, naše obrázky boli zmenené a niektoré tlačidlá boli odstránené. Fyzický objekt dostal tlačidlo, prosím, na vedomie, že ak si mysli, nie kúpiť, odmietame predložiť spor o nesprávne stravovanie. Ďakujeme za pochopenie a podporu. To nie je apple hodinky,prosím, všimnite si, že pred urobiť poriadok. Hodinky nie je možné zmeniť popruhy,pretože tam je anténa v popruhu pre pripojenie Bluetooth. po dostávať sledujte ,prosím, nabíjanie prvý.Pretože po dlhú dobu logistika, hodinky má nízky stav batérie Pred použitím, naskenujte kód QR na ručné ak chcete stiahnuť aplikáciu a zapojte ho do hodinky s APP.

Spätná väzba 1.Spoliehame na naše www.tantra-egypt.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť,Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby. 2.ak máte nejaké otázky alebo problém o vašej objednávky,prosím, kontaktujte nás namiesto dať negetive spätnú väzbu a sporov,odpovieme vám čo najskôr a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude vždy sa snažím pomôcť.

Štítky: 4k akciu, fotoaparát, smart home, vianočný dom svietidla, 4k go pro, 35mm fotoaparátu film, lige smartwatch ženy, 4k kamera šport, monitor pc, y68, pro kamery šport 4k.


( 0 Hodnotenie )

Počet