2018 Pôvodné SanDisk iXPAND Pero Disk pre iphone, ipad a PC U disku 128 GB 64 GB kl ' úč 32GB USB3.0 USB Flash Disk

€20.77


OBJEDNÁVACIE ÚDAJE Dostupné kapacity: 16GB, 32GB, 64GB, 128 GB a 256 GB Výkon/rýchlosť: rýchlosť Prenosu dát až 90MB/s, zápis rýchlosti nižšie Rozmery: 12.1*4.6*53 mm Prevádzková teplota: 32° - 113° F (0° – 45° C) Skladovacia teplota: 50° - 158° F (-10° – 70° C) Kompatibilita: USB 3.0 (spätne kompatibilné s USB 2.0) Približná Využiteľná Kapacita: 16GB=približne 14GB~14.6 GB 32 GB=približne 28GB~30GB 64GB=približne 58GB~60GB 128 GB=približne 115GB~118GB 200GB=približne 180GB~186GB 256 GB=približne 230GB~236GB

ZVEREJŇOVANIE

1. iXpand Mini a iXpand Pohon aplikácie: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone, 8, iPhone, 8 Plus, 7 iPhone, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPad Vzduchu, iPad mini, iPad mini 4, iPad Pro 12.9 ", iPad Pro 9.7" iPad s Retina displejom, iPod® 5. generácie a novšie, s Lightning konektorom a iOS 8.2+ 2. K dispozícii na stiahnutie z App Store. iOS 8.2 potrebné. Nastavenie automatického zálohovania v aplikácii nastavenia. 3. Podpora .WMV, .AVI, .MKV, .MP4 .MOV video formáty. Obsah chránený technológiou DRM nemožno prehrávať. Informujte sa u poskytovateľa obsahu na prehrávanie obmedzenia. 4. Podporuje iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone, 8, iPhone, 8 Plus, 7 iPhone, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPad Vzduchu, iPad mini, iPad mini 4, iPad Pro 12.9 ", iPad Pro 9.7" iPad s Retina displejom, iPod® 5. generácie a novšie (iOS 8.2) iXpand Jednotky aplikácie a iOS 8.2 požadované.. Podporu .WMV, .AVI, .MKV, .MP4 .MOV video formáty. Obsah chránený technológiou DRM nemožno prehrávať. Informujte sa u poskytovateľa obsahu na prehrávanie obmedzenia. 5. Ochrana heslom používa 128-bitové AES šifrovanie a je podporovaný iOS 8.2, Mac OS X v10.6+, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 a Windows 10. PRE ČÍNU: ochrana Heslom je podporovaný iOS 8, Mac OS X v10.6+, Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 a Windows 10. 6. 1 GB=1,000,000,000 bajtov. Skutočný užívateľ skladovanie menej. 7. Prípad sa predávajú samostatne.

DODATOČNÝ ÚLOŽNÝ PRIESTOR PRE VÁŠ IPHONE A IPAD *1

Navrhnutý tak, aby sa dokonalým spoločníkom pre váš iPhone, iXpand Flash Disk ponúka jednoduchý spôsob, ako uvoľniť miesto na vašom iPhone, automaticky zálohuje fotoaparátu, a dokonca umožňuje sledovať obľúbené-format videá priamo z disku *4 . Jednotka má flexibilné Lightning konektor, ktorý pracuje s väčšine prípadov a o konektor USB 3.0 na pripojenie do vášho Mac alebo PC, takže môžete ľahko premiestniť svoje veci tam, kde chcete. Na iXpand Flash tiež obsahuje šifrovací softvér, ktorý umožňuje chrániť heslom súborov, takže môžete zdieľať váš obsah pri zachovaní citlivé súbory zabezpečené cez svoje zariadenia *5 . Všetky fotografie a videá, ktoré chcú—iXpand Flash poskytuje rýchly a jednoduchý spôsob, ako uvoľniť miesto na vašom iPhone, takže ste vždy pripravení zachytiť viac spomienky.

UVOĽNIŤ PRIESTOR RÝCHLO!

Uvoľniť miesto na vašom iPhone alebo iPad rýchlo s iXpand Flash *1 . Jednoducho pripojte nový Lightning konektor a môžete ľahko pohybovať fotografií, videí a iných súborov z vášho zariadenia a do jednotky. Odtiaľ, môžete prenášať súbory na počítači Mac alebo PC alebo ich uložiť na disk.

AUTOMATICKÉ ZÁLOHOVANIE FOTOGRAFIÍ

Nastaviť iXpand mobilná aplikácia automaticky zálohovať váš iPhone alebo iPad camera roll kedykoľvek je disk pripojený *2. . Nie je potrebné manuálne, vyberte fotografie, ktoré chcete zálohovať. Vždy, keď zapojíte ho, robí prácu za vás.

SLEDOVAŤ VIDEÁ NA CESTÁCH

Na iXpand Flash podporuje populárne formáty videa (.WMV, .AVI, .MKV, .MP4 .MOV), takže si môžete ukladať a sledovať videá priamo z disku *3 , takže je úžasný spoločník na cesty.

USB 3.0 VYSOKORÝCHLOSTNÉ PRENOSY

Zapojte jednotku do počítača USB 3.0 port a môžete prenášať súbory vo formáte flash.

iXpand MOBILNÉ APLIKÁCIE

K dispozícii v App Store, iXpand Pohon aplikácie je jednoduché spravovať fotografie a videá, a tiež umožňuje sledovať populárnych video formátov 3 priamo z disku.

FAQ

iXpand Mini Firmware Update Nástroj pre PC

SanDisk aktívne a pravidelne aktualizuje schopnosti, funkčnosť a spoľahlivosť Firmware. Pre optimálny zážitok s vašimi iXpand Mini, SanDisk odporúča aktualizácii Firmware s každým novým vydaním. Je to rýchle, jednoduché a zadarmo!

Môj iXpand flash disk sa nerozpozná môj iOS zariadení. Čo mám robiť?

Na iXpand produktový rad vyžaduje použitie iXpand app, aby sa práca s iOS zariadenia. Ak nemáte nainštalovanú iXpand Aplikácie, navštívte, prosím, App store a nainštalovať správnu aplikáciu.

Zálohovanie a Obnova súborov pomocou aplikácie Flash iXpand

Zálohovanie a Obnovenie výber z Domácej obrazovky vám umožní urobiť niekoľko úloh. Kliknite na "zálohovanie a Obnova" možnosť z Domácej obrazovky. Zobrazí sa vám obrazovka s nasledujúce možnosti: 1. Zálohovanie a Obnovenie Knižnice Fotografií na iXpand Flash 2. Zálohovanie a Obnova fotografie zo Sociálnych Médií účty iXpand Flash 3. Zálohovanie A Obnovenie Kontaktov

Štítky: usb flash, sandisk micro iphone, 2 tb pen drive, hba, 1t usb, rýchle usb 128, USB3, mobile kl ' úč ipad, stick usb, sandisk usb.


( 0 Hodnotenie )

Počet