Prenosné DC12V Auto Detská Fľaša na Kúrenie v Zime Potraviny Mlieko Cestovný Pohár Teplejšie Ohrievač Cigaretový Zapaľovač Auta Príslušenstvo

€3.92


Vitajte Drop Shipping

Popis: Táto detská fľaša na kŕmenie teplejšie a ohrievač ohrieva rýchlo a rovnomerne, môže stretche prispôsobiť väčšina dieťa kŕmenie fľašky, je to jednoduché a bezpečné používanie.

Funkcie:

Vyrobené z uhlíkových vlákien vykurovanie materiál, ohrieva rýchlo a rovnomerne.

Zátky do akéhokoľvek vozidla ľahšie výstup, jednoduchý na obsluhu.

S automatickým prehriatiu funkcia ochrany, bezpečné na používanie.

To môže úsek prispôsobiť väčšine dieťa kŕmenie fľašky.

S hák pre jednoduché prenášanie.

Upozornenie :nemôžeme tepla, studenej kvapaliny na horúce, to len môžete udržať vaše horúce kvapaliny v teple.

Špecifikácia:

Menovité napätie: DC 5-12V

Holding teplota: 45

Rozmery: 12.5 * 7 cm (H * D) (vziať do úvahy pred platíte prosím)

package:

1 * Auto Baby Bottle Warmer Ohrievač

1 * Auto Cigaretový Zapaľovač Kábel

Použitia:

Ohrievač môže byť aplikovaný udržať teplotu ryže pasty, mlieko, prevarenej vody, ktorý môžete použiť na rozpustite sušené mlieko, a iní okolo 40 stupňov celzia, tak, že vaše dieťa a vy môžete pohodlne piť vodu alebo mlieko a kedykoľvek. Môžete si mohli udržať teplotu varené mlieko v nasledujúcich spôsobov, ako pomocou dodávaného sieťového adaptéra, doma, alebo na pripojenie do auta napájací kábel do cigaretového ľahší ako zdroj napájania v aute, alebo použitím výrobku s power bank v exteriéri.

1. Keď dieťa nemá potrebu piť mlieko, môžete dať určité množstvo prevarenej vody, mlieko, ryža, pasty a ďalšie do ošetrovateľskej fľašu umiestnite fľašu do izolácie v taške, a pripojte sa k predpokladu, napájací adaptér, aby fľaše na konštantnej teplote ( To trvá asi 30 minút na zohriatie vody z 20 na 40 . ) Vďaka rôzne teplote okolia každej domácnosti, konkrétny čas ohrevu je iný, a určí skutočná teplota okolia. Keď dieťa chce piť mlieko, môžete priamo pridať mlieko do fľaše, a triasť rovnomerne kŕmiť dieťa. Celý proces môže byť ukončený v jednej minúte bez neporiadok, kúrenie, vám ponúka maximálne pohodlie v noci. Pred kŕmením, uistite sa, že teplota je nižšia ako 45 stupňov celzia a sú vhodné pre vaše dieťa piť.

2. Dieťa nemôže piť mlieko off kvôli rôznym dôvodom. V tom čase si môžete dať ošetrovateľskej fľašu do izolácie taška, povzbudiť taška a tepla mlieko na konštantnej teplote, aby ste pripravení kŕmiť dieťa po chvíli. Osobitné poznámky: odporúča Sa, aby vyliať na mlieku, ak vaše dieťa nemôže dokončiť ho v priebehu dvoch hodín v prípade mlieka zhoršuje a ovplyvňuje vaše zdravie novorodenca. Môžete vyčistiť fľaše, pridajte správne množstvo vody, tepla, a udržať ju na konštantnej teplote pre neskoršie použitie.

3. Keď je teplota, respektíve nízka v zime, mlieko fed, aby sa dieťa vždy stáva studenej aj vtedy, ak dieťa ešte nie je hotové ešte, brining veľké nepríjemnosti, ktoré naša termálna taška má za cieľ riešiť. S cieľom výrazne spomaliť rýchlosť mlieko chladenie, si môžete dať ošetrovateľskej fľaša v thermal bag, a kŕmiť dieťa priamo. (Pozor, ak sa chcete odpojiť napájanie, keď budete kŕmiť dieťa.) Termálna taška je vyrobená z elastickej izolované bavlna, ktorá sa má lepšie izolované efekt, a je odolný voči obarenie , drop a šok.

Štítky: auto tepla, Ohrievač 2000w, veľké ohrievač core, šálku kávy teplejšie, eberspacher hydronic d5w, milujem milf, d5w, airtronic d4, jedlo teplejšie, hrnček teplejšie.


( 2 Hodnotenie )

Počet