Auto Kúrenie Diaľkové ovládanie LCD Monitor Prepínač Naftový Ohrievač riadiacej Dosky Doska Pre 12V 24V Vzduchu Diesel Parkovisko, Kúrenie

€7.14


Špecifikácia:

Stav: Nové

Materiál: Plast

Farba: Čierna

Či batérie je zahrnuté: Nie (Potrebné zakúpiť 2 tréningy 7. batérie)

Obutie:

Pre Naftový Ohrievač Vzduchu

Dva-pásmový diaľkové ovládanie pokyny:

1.Párovanie diaľkové ovládanie:

1). Najprv dať prijímanie časti, ktoré musia byť spárované do čaká párovanie štátu.

2). Potom stlačte a podržte tlačidlo na diaľkovom ovládači a potvrďte stavať v rovnakom čase, diaľkové ovládanie zobrazí sa čaká na párovanie rozhranie.

3). Diaľkové ovládanie a prepínanie zadajte automatické párovanie procesu. Po kód je úspešne uzavreté, bude automaticky exit kód párovanie rozhranie a displej normálne prevádzkové parametre.

4). Ak kód zlyhá, nebude zadajte normálne zobrazenie pracovných parameter štátu. Ak diaľkové ovládanie kód nie je doručené po uplynutí časového limitu, bude automaticky exit kód zodpovedajúce štátu.

2.Regulácia teploty prepínanie režimov:

Pri výbere regulácia teploty metóda, diaľkové ovládanie, stačí stlačiť hore a dole kľúče v rovnakom čase a prepnúť na automatickú reguláciu teploty a zobrazovať teplotu. Ak je teplota manuálne kontrolované, olej, množstvo, zobrazí sa ikona.

3.Úprava pracovný stav:

Pracovný stav ohrievač môže byť upravená pomocou diaľkového ovládania kedykoľvek. Metód, ako je uvedené nižšie:

1). Nastavenie kľúč: zvýšiť čerpadla objem oleja (ručné ovládanie teploty režim), alebo zvýšiť nastavenú teplotu zvýšiť výstupná teplota vody z ohrievača.

2). Dole kľúčom: znížiť množstvo oleja čerpadla (ručné ovládanie teploty režim), alebo zníženie nastavenej teploty s cieľom znížiť výstupná teplota vody z ohrievača.

Dva-pásmový vzdialený prijímač popis:

1.ON/OFF TLAČIDLO: Dlhé stlačte tlačidlo on/off:

1).Tam je svetlo pod prepínacie tlačidlo. Ak je zapnutá, to znamená, že je zapnutý, a ak bliká, znamená to, že tam je chyba.

2).Spustenie: Keď pracovné napätie spĺňa podmienky, stlačte a podržte tlačidlo zapnúť / vypnúť.

2.Príručka tankovanie:

V vypnutý stav, stlačte tlačidlo on / off tlačidlo 5 krát neustále a rýchlo začať ručné čerpadlo oleja. Keď všetky vzduchu v oleja okruh je vyčerpaný, stlačte tlačidlo ON / OFF tlačidlo na zastavenie čerpadla. Tento proces vyžaduje, aby niekto dodržiavať, aby sa zabránilo nadmernému paliva vstupe na stroj a spôsobuje čierny dym pri štarte.

3.Diaľkové párovanie:

V power-on štátu, stlačte tlačidlo on / off tlačidlo 5 krát v rýchlom slede za sebou, indikátor bliká, a zadajte diaľkové ovládanie, párovanie stave čakania. Súčasne, stlačte a podržte tlačidlo napájania + set tlačidlo na diaľkovom ovládači spustíte diaľkové ovládanie, párovanie. Čakať na auto-dokončenie párovania ukončiť.

Štítky: olej ohrievač nafty, naftový ohrievač vody 12 v, naftový ohrievač controler zlato, vzduch naftový ohrievač, diesel muž, Ventilátor Ohrievača, ohrievač naftový ohrievač 2kw, luzand diesel parkovisko, kúrenie, naftový ohrievač vzduchu 12 v, univerzálny naftový ohrievač vzduchu.


( 0 Hodnotenie )

Počet