Myfoils A4 50pcs holografické horúce Lisovanie Fólií brko papier pre Laminator Prenos laserové tlačiarne minc DIY razenie lepidlo, pero

€6.61


Špecifikácie

Veľkosť listu :A4 (21 cm*29,7 cm) List množstvo:50 listov/taška (tam bude rozdiel v listoch veľkosť a listy množstvo , stačí si ho objednať, ak sa vám donot mysle)

Veci, ktoré potrebujete:

Papier podľa vášho výberu (ako dlho, ako môžete ho vďaka laserovej tlačiarni) Laserové tlačiarne Fólie Obrázok, ktorý chcete pridať k vášmu papieri. železa alebo horúce laminator

Ako používať myfoils?

1.Tlač kreatívny dizajn na papier s laserovou tlačiarňou 2.Dajte fólie na papier 3.Dajte to cez laminator alebo digitálne tlačiarne stroj hladko. 4.Odlúpnite fólie z papiera pomaly. (Poznámka: fólia iba reagujú s laser toner.)

Upozornenie:

1. Fólia obsahuje chemické, nie ústami, alebo žuť. 2. Prosím, aby sa chodník pred omšou odtlačkom pečiatky. 3. Deti by mali byť pod vedením svojich rodičov, keď ho použiť. 4. Majte sa vyhnúť slnku a vlhké.

Štítky: časť papiera, tampóny motos scrapbooking, a4 papier, cake decor nástroj, formy pre reposteria a pečivo, origami, papierový zápisník, scrapbooking papier balenie fólia, boxy scrapbooking, Craft Papier.


( 2 Hodnotenie )

Počet