20pcs kórejský High - Grade Kvet, Baliaci Papier, Monochromatické Nepremokavé, Baliaci Papier, Kvetinárstvo Materiálov Zápisník Papiera 60*60 cm

€8.71


Špeciálne tipy: Ak sa rozhodnete pre Mix "Náhodný", prosím, uveďte farbu. Ak nie je poznámka, budeme loď náhodne, prosím, pochopiť! Popis výrobku: Vodotesný kvet, baliaci papier, farebné s prírodnými ekologické palivo, farba je ploché, textúra je dobré, húževnatosť je vysoká, jemné a hladké, rovnako ako pokožky dotyk, nech zrakom a hmatom toku na ruky!

Informácie O Produktoch:

1.Sme továreň na priamy predaj, prosím vás ubezpečiť, kvality produktov.

2. Výrobky sú prijaté v druhu, v dôsledku svetlo, zobraziť rôzne, môžu byť trochu mimo farbu.

3.Veľkosti výrobku je ručne merané a chyba 1-2 cm je normálne. Prosím, láskavo pochopiť.

O Preprave :

1. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Kupujúci sa zodpovednosti, ak adresa je zle. budeme loď do 3-7days prijatia platby.

2.Čas dodania závisí od destinácie a ďalších aspektov, Ak ste nedostali to po 60 dní, prosím, kontaktujte nás a my vám štúdia a vyriešiť problém.

O Spätnej Väzby:

1. Ak ste spokojní s produktom, ktoré ste zakúpili , prosím zanechať Pozitívne spätná Väzba a 5 Hviezdičiek

2. Ak nie ste spokojní s položku, potom, čo dostanete ho. Neotvárajte spor, alebo nechať záporná spätná väzba a ľahko, môžete volať: 0086-18831983443 alebo pošli e-mail: [email protected] kontaktujte nás ak chcete vyriešiť tento problém!

Štítky: kvet papier zábal, čierna, baliaci papier, rolka, kórejský prázdny papier, Papier, kórejský tričko, brocade damask, papier skartovať, scrapbooking papier balenie fólia, boxy scrapbooking, jedlo hodvábny papier.


( 0 Hodnotenie )

Počet