Auto Chytiť Pokemon Ísť Plus Bluetooth Náramok Nabíjateľná Námestie Náramok Sledujte Hra Príslušenstvo Pokemon ÍSŤ Plus Inteligentný Náramok

€18.19


Auto Chytiť Pokemon Ísť Plus Bluetooth Náramok Nabíjateľná Námestie Náramok Sledujte Hra Príslušenstvo Pokemon ÍSŤ Plus Inteligentný Náramok

Funkcie:

Na Pokémon GO Plus je malé zariadenie, ktoré vám umožní vychutnať Pokémon ÍSŤ, keď ste v pohybe a nie pri pohľade na vašom smartphone.

Zariadenie sa pripája na smartphone prostredníctvom Bluetooth nízkoenergetické a upozorní vás o udalostiach v hre, ako je vzhľad Pokémon neďaleko pomocou LED a vibrácií V Pokémon GO Plus začne blikať a vibrovať, vždy, keď sa nachádzate v dosahu PokéStop.

Stlačte Pokémon GO Plus tlačidlo pre vyhľadávanie PokéStop pre položky; Ak môžete nájsť všetky položky, ktoré budete okamžite pridá do vášho inventára, Keď Pokémon je v blízkosti, svetlo na Pokémon GO Plus bude blikať, To bude aj flash a vibrovať, keď miniete PokéStop.

Nie je kompatibilný s Android zariadení, ktoré používajú Intel Atom procesory Raz Pokémon je blízko, stlačte tlačidlo na Pokémon GO Plus hodiť Poké Loptu.

Na Pokémon GO Plus bude blikať a vibrovať, aby ste vedeli, keď ste boli úspešný v chytať Pokémon.

Pokyny:

Hráči nosenie Pokemon Ísť Plus v ich rukách. Ak sprite alebo zvieratko sa objaví v okolí, náramok je LED svetlo bude blikať alebo vibrovanie na zlepšenie player. Avšak, tam sú tri druhy svetla: zelená, červená, svetlo, farebné svetlá, rôzne svetlá majú rôzne efekty!

1.Zelené Svetlo: v Blízkosti Pokemon

2.Červené Svetlo: Nepodarilo chytiť Pokemon

3.Farebné Svetlo: Úspešne Chytiť

Špecifikácie:

Hry: Pokemon Ísť

Režim: Automatické Snímanie

Napájanie: Nabíjateľná Lítiová Batéria

Farba: Modrá, Červená, Žltá

Balenie Obsahuje:

1 x Náramok

1*USB Kábel

1 x užívateľská Príručka

Štítky: 1 pokeball, smart home, pokemon gameboy ľudí, pokemon odznak patch, náramok smart, auto chytiť pokemon ísť plus, smart hodinky, muž šál, canon logo, auto chytiť.


( 1 Hodnotenie )

Počet