смарт часы QW18 Inteligentný Náramok Vodotesný IP68 Srdcového tepu, Krvného Tlaku Kardio Náramok Smart Pásmo pre Android IOS

€9.14


Funkcie:

1. Displej Zdravotné Parametre: čas, dátum, kroky, vzdialenosť a kalórie/srdcovej frekvencie 2. Synchronizácia Športové Dát:bluetooth Keď spárované, môžete synchronizovať vaše údaje, aby telefón Android a IOS telefón. 3. Monitorovanie srdcovej frekvencie:môže monitor tepu, ktoré vám pomôžu urobiť cvičenie vedecky. 4. Viacerých Jazykov:Aplikácia v jazyku je rovnaká ako ste nastavili v telefóne. ( Podpora anglický, kórejský, Japonský, ruský, francúzsky, nemecký, Talianska, španielska, portugalská a Čínština) 5. Hovoroch/SMS Notifikácia:Keď máte volania alebo SMS, smart náramok bude vibrovať, aby vám pripomínali. 6. Spánok Monitorovanie:Monitor svoje hlboké/ľahkého spánku. 7. Vzdialená Kamera:fotografovať môžete z celú rodinu bez iných o pomoc, stačí použiť diaľkové fotoaparátu. 8. Inteligentné Upozornenie:nie Ste strach, váš alarm zobúdzal iné, pretože tento vibrácií funkcia len VÁS prebudil! A môžete pridať 10 alarmov v aplikácii. 9. Sedavé Pripomienka:bude vibrovať, aby vám pripomenul, aby si oddýchnuť a tak udržiavať zdravé telo 10. Zápästie Zmysel:Keď ste trón na vašom zápästí, na obrazovke sa prebudiť. 11. Anti-stratené Funkcie: potvrdzuje, relatívna vzdialenosť medzi mobil a inteligentný náramok, ak vzdialenosť prekročí bezpečnú vzdialenosť, bude alarm systém aktivovať. 12. Nájsť Telefón:Keď nemôžete nájsť telefón, táto funkcia bude veľmi užitočné pre vás. 13. Pohodlné nastaviteľné náramok:identifikačného náramku je nastaviteľná, môžete nastaviť, aby sa zmestili pre vás zápästie. Obvod je medzi 7.48\-9.65\. 14. Metrické a Imperiálne jednotky: Štandardný Čas a Vojenské Čas sa môže vyhovovali rôznych ľudí. (Synchronizácia telefónu formát času)

Parametre

Nabíjanie metóda: USB nabíjanie Materiál: TPU lekárske triedy materiál Čip: BK34310 Snímač: G-SENZOR, Pohotovostný čas: 15 dní Batéria: Lítium-polymérová batéria kapacita Batérie: 90mAh Vodotesný a prachotesný: vodotesný IP68 Low-power Bluetooth: 4.0 Synchronizácie typ Obrazovky: 160*80 dpi Pre android:Android 4.4 a predovšetkým Pre IOS: i0s 71 a vyššie Srdcovej frekvencie snímač: Tian Yi Hing HRS3300

Balenie Zoznam:

box *1 inteligentný náramok *1 príručka *1

Poznámka:

1. Prenosné zariadenia, monitory ľudskej činnosti prostredníctvom elektronických snímačov a sú na spotrebiteľa electuonics úrovni.Je to normálne, že niektoré odchýlky.Používateľ by mal spracovanie údajov objektívne. 2. Prosím, nie v porovnaní s nemocničné zariadenia na čítanie,to NIE je zdravotnícky prístroj ! 3. Pred použitím, naskenujte kód QR na ručné ak chcete stiahnuť aplikáciu a zapojte ho do hodinky s APP. 4. Pre Android užívateľa: Prosím, vždy povoliť aplikácii prístup k všetkým funkciám telefónu a vždy nech je prevádzka na. a prosím, zapnite GPS v telefóne skôr, než si ho pripojte. 5. Prosím, nabite ju na 2-3 hodiny, keď ho dostanete. to bola dôjdu energie po dlhej dodanie. Ďakujeme!

Smart Športový Náramok

HD Farebný Displej

USB Nabíjanie

Poplatky, ktoré môžu byť použité na akýkoľvek UBS rozhranie, zbaviť minulosti magnetické nestability, klip-na príliš veľa problémov utrpenia!

HD Farebný Displej

High-definition veľký displej, direct správu displej, Záznam pohybov, zdravotné záznamy, real-time informácie, a dávať pozor na.

Hlavné Funkcie

Multi-sport režime Krok počítať, Informácie, pripomienky, Hovor pripomienku, BT fotoaparát, Zdravie manager, Kalórie, Vzdialenosť, režimu Spánku

Športové Monitorovanie Srdcovej Frekvencie

Poznámka: Prosím, nosiť hodinky na meranie, ak nie je nosenie a merať, tam bude nezmyselné údaje.

Presný Výpočet Pohybu

Viac inteligentný náramok pohyb vzor, zodpovedajú otvorenie pohyb vzor, Cvičenie sa tiež vypočíta spotrebu kalórií v rovnakom čase,čo vám umožní urobiť cvičenie plány, ktoré vám bude vyhovovať a usilovať sa o zdravé ciele.

Multi-motion Výpočet Režim

Vstavaný senzor advanced účinne filter s vysokou frekvenciou č pohybovej aktivite, Komplexné monitorovanie používateľa fyzický stav a pohyb údajov, zobrazenie aktuálneho času,Schodov, prejdenú vzdialenosť, kalórie a iné informácie, rýchlo a jednoducho!

APLIKÁCIA Smart Prevádzky

Stiahnuť špeciálny "Fundo" APLIKÁCIÍ, Všetky funkcie, ktoré sú premietnuté v APP rozhranie. Ľahko pracovať, analyzovať dáta v rovnakom čase, dať lepšie pokyny

Vodotesný IP68

Na vodnej báze náramok s IP68 nepremokavé výkon,prostredie s vodou sa nebojí. Plávanie,umývanie tváre,umývanie rúk neovplyvní používanie hodiniek.

Informácie Synchronizácie Pripomienky

Vstavaný veľké písmo, keď je telefón dostali hlásenie, hlásenie vibrovaním náramok synchrónne real-time zobrazenie pripomienky, nebude chýbať akékoľvek informácie, zdvihnite ruku, aby oživiť obrazovky, svet je vo vašich rukách

Telefón Riadka

Synchronizovať s mobilným telefónom, podpora meno volajúceho zobrazenie

Spánok Monitorovanie

Spánok monitorovania funkcia umožňuje automaticky sledovať vaše nočné spánku a pripojiť sa k APLIKÁCII vidieť, ako dlho budete spať. Krátky čas, wake up času a ďalších údajov, umožňuje rozvíjať vedecké návyky.

Štítky: kapela smart, pulso inteligente, smart home, náramok smart, abs ip68 box, kapela elast, hej náramky, kardio, j5 smart band, danmachi stránke nové funkcie.


( 2 Hodnotenie )

Počet