Siayzu raiocou očná maska vlhké aminokyseliny, liečivé hydrogel záplaty s aminokyselinami, 60 Ks.

€7.10


Terapeutické hydrogel škvrny s aminokyseliny Siayzu raiocou očná maska vlhké aminokyselín.

Účinne pomáhajú vyrovnať sa s opuch, Odstrániť tmavé kruhy pod očami, vyhladenie mimických vrások A zlepšenie celkového stavu pokožky.

Vieme, carragen ako droga agent. Pôsobí ako zmäkčujúci prostriedok, ochrane a obnove produktu. Obsahuje ľudské súvisiace molekuly carrageina, Ktoré spájajú s epidermis bielkovín a urobiť z neho, ktoré sú nepriepustné pre nepriaznivé faktory životného prostredia. Má omladzujúci antioxidačný efekt. Uvoľňuje po použití Arginín a citrulín, Ktoré sú nevyhnutné pre tvorbu kolagénu biosyntézy a iné štrukturálne aminokyselín a proteínov.

Obsahuje 9 druhov aminokyselín, Ktoré sa podieľajú na výrobu Kolagénu kože , Dávajú pokožke pružnosť a elasticitu. 9 druhov aminokyselín, zahrnuté v zložení-Valin, treonin, Serin, arginín, leysine, hystydine, glycín a iné. upokojenie pokožky so stresom a počas rekonvalescencie obdobia po chorôb, stimulovať imunitný systém pokožky.

Spôsob užívania: Odstrániť škvrny z jar s čepeľami, ktoré je súčasťou, a palicu na spodné viečko. Voľno na 15-20 minút, potom odstráňte masku, a pozostatky sérum môže byť aplikovaný na kožu. Výrobok si nevyžaduje ďalšie pranie.

Štítky: zlato esedo kórea, oko hydrogel patch, PETITFEE, kolagén patch, očné škvrny na redukuje tmavé kruhy pod očami, hydrogel patch, guľôčky očná maska, 60 očná maska, Ručné Maska, zlato hydrogel.


( 2 Hodnotenie )

Počet