4 Kusy 85x40x22 A2 Sirona Dental Cerec PMMA Disky

€74.42


4 Kusy 85x40x22 A2 Sirona Dental Cerec PMMA Disky

Zatienené PMMA Disky

Tieto monochromatické PMMA disky dodať silný, farby stabilné dočasné obnovenie. Vysoká stálosť farieb Uvedené na výrobu dočasné korunky a mostíky Mlyny efektívne a ľahko leští Vysoká pevnosť v ohybe > 80 MPa Prírodné fluorescencie a biokompatibilných Technické parametre:

4. Tvrdosť Vody: 75-85 Shao 5. Bod topenia: 240-270 stupeň 6. Hustota: 1.19 7. Húževnatosť: Dobrý 8. machinability: Vynikajúce 9. Popol: 0.032% 10. Zrážanlivosť: 0.5% Popis: Materiál: polymetylmetakrylát Pomocou miesto: Zubné laboratórium Application: Pre zubná protéza protéza, pre vytvorenie dočasného koruny v klinických regeneračné; môže byť použitý ako rezbárske disku namiesto zubné vosky. Balík obsahuje: 4 Kusy 85x40x22 mm Zubné PMMA Bloky A2 Poznámka: Môj vážený zákazník, prosím nechajte nám svoj plný správny názov a adresu pri zadávaní objednávky , v prípade, že balík sa vráti. Ak balík byť vrátené, pretože necháte ma nesprávnu adresu,nebudeme vykonávať povinnosti. Som nepodnikajú Colné Daň, a nie som za to zodpovedný, ak tento balík je blokovaný na Ciel, tak prosím pozrite vašu Krajinu Politiky, ak tovar nie je povolené doviezť. Pri výbere DHL/FedEx, sme wil skontrolujte, či sa adresa je Vzdialenej Oblasti. I f je, Vzdialenej Oblasti Poplatok je potrebné nabiť. Niekedy sme sa zmení na prepravu spôsobom a vybrať najvhodnejší spôsob dopravy pre vás, ale dopravy čas je rovnaký, a to má stále sledovanie informácie on-line. Prajeme vám pochopiť, ďakujem you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ak chcete veľa, môžete ma kontaktovať a ja vám dám viac discounts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Štítky: taška jednotky, ufo 2, zubné handpiece sirona, dentur, v ústach stráže zub, kompresor zubné, muž protézy, zubné vŕtačky, zubné sirona, dieťa vzorec skladovanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet