Tooarts Tomfeel Pochodeň Malej Veľkosti Moderné Sochárstvo Abstraktné Sochárstvo Živice Socha Domáce Dekorácie Príslušenstvo Miniatúrne Dekor

€65.56


Popis:

Toto je 3D modelovanie sôch, ktoré boli pôvodne určené podľa Tomfeel umelec,James Lee. Je to abstraktný obraz pochodeň a má jednoduchý tvar, hladké a krásne línie, ktorá odráža pozitívny a optimistický život filozofie. To je nádherné remeselné vyškolený profesionálny remeselník. Prijíma životného prostredia živice materiálu. Socha je zhodné s nerezovými stĺpiky a čierneho mramoru základňu, ktorá odvádza jednoduchý, módne, ale high-end kvalitu. To vám môže priniesť nádherné vizuálne potešenie, bez ohľadu na to, z ktorého uhla pohľadu.

Funkcie:

Výrobok je 5.9 cm v dĺžke 5,5 cm na šírku a 14,5 palca v.

Tomfeel umelec James Lee originálny dizajn, abstraktné a moderné, krásne a módne.

Digitálny plastiky, 3D tlač prototyp, vysoko kvalitné, presné, jasné hrany a rohy.

Profesionálny remeselník vybrané environmentálne priateľské živice plesní a farbenie a životného prostredia farby chráni účinne fungovať. To nebude deformovaný ani nevyblednú.

Mramoru base je stabilný. Červenej a čiernej farby sú najviac klasická kombinácia, ktorá zvyšuje stupeň sochárstva.

Je vhodný na hotel, klubov a iných verejných miestach, na zvýraznenie chuti, alebo považovať za domáce dekorácie pridať dokončovacie dotyk účinok.

Špecifikácie:

Materiál: Živica

Farba: Červená

Veľkosť produktu: 15 * 14 * 37 cm / 5.9 * 5.5 * 14.5 v

Veľkosť balenia: 21 * 20 * 43 cm / 8.3 * 7.9 * 16.9 v

Hmotnosť výrobku: 1100g / 38.8 oz

Package hmotnosť: 1800g > / 63.5 oz

Zoznam balíkov:

1 * Živica Socha

Štítky: drôt abstraktné sochárstvo, tanečník socha, domov socha, Moderné živice socha, budha abstraktné sochárstvo, sculptur, grand cherokee led, dekor socha, abstrakt zvierat socha, abstrakt živice socha.


( 0 Hodnotenie )

Počet