Doprava zadarmo auto auto okno pre bližšie IX35 2010-2016 okno zatvárací systém roll Windows up hot predaj

€26.30


Doprava zadarmo auto auto okno pre bližšie IX35(2010-2016) okno zatvárací systém roll Windows up hot predaj.

Poznámka : Ovládač strane dverí sa okno s jedným dotykom AUTO HORE A DOLE

funkcia je vhodná.

Skontrolujte prosím vaše pôvodné auto konektor obrázok opatrne, ak nie sú inštalované, ste

môže strácať peniaze

Funkcie:>>>>>>.................................................................................

A,systém Windows bude automaticky zavrie, keď auto je zamknuté dvere

B,4 windows môže byť uzavretá po jednom diaľkovým

c,Jednoduchá inštalácia, žiadne poškodenia pôvodného vozňa

D,Inteligentný a bezpečné modulu , žiadne poškodenia pôvodného vozňa

Vezmite prosím na vedomie: (1)Vodič strane dverí sa okno s jedným dotykom auto hore a dole funkcia je

suiatble (2)Sme radi, aby vám pomohol vybrať vhodný produkt, ale mohli by ste mi prosím

poznámka váš model auta, a automobilový rok(2) predávame ju s ručným, jednoduchá inštalácia.

Fotografie výrobkov:>>>>>>

Vybavené Modely Áut:>>>

Pre IX35(2010-2017)

Poznámka : Ovládač strane dverí sa okno s jedným dotykom AUTO HORE A DOLE

funkcia je vhodná.

Produkt Výhody:>>>>>>

Pôvodné Vozidlo, Do Okna Bližšie

Kompatibilný s originálom auta, diaľkový ovládač,stlačte pôvodného auta vzdialený, štyri okná môžu byť automaticky zatvorí,

S pôvodným vozidla MÔŽE údajov, môže byť ovládaný pôvodným auto je CANBUS siete, pracuje spoľahlivo.

Štyri windows bude uzavretá po jednom diaľkovým

Jednoduchá inštalácia, žiadne poškodenia pôvodného vozňa

Vynikajúci výkon, dlhodobá životnosť

Balenie Show:>>>>>>

Jednoduché malé políčko nabitý silný produkt ochrany

Dodanie Detaily:>>>>>>

1,Pracovné dni(nie vrátane sviatkov) zvyčajne 3-7days DHL/UPS/TNT/EMS ak je vaša objednávka nižšia ako 10pcs. Ak vaša objednávka viac ako 100ks, trvá 7-10 dní na prípravu dobre, ak objednávky QTY je viac ako 500sets, trvá 20-35 dní dokončiť výroby, pre viac QTY, pls poraďte sa so našich predajných o presnom termíne dodania pred poslal platbu na nás, Ak je výrobok označený ?Doprava Zadarmo?, budeme platiť prepravné náklady na kuriéra. Kupujúci iba v tom musí zaplatiť za produkt(y) a dovozné dane, ak je to potrebné. Doprava zadarmo krajiny nasledovne:>>>>>> USA, Kanada, Mexiko, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Nemecko, Francúzsko, Taliansko, Belgicko, Švédsko, Švajčiarsko, Holandsko, Monako, nemecko, Luxembursko, Nórsko, Španielsko, Írsko, Portugalsko, Rakúsko, Grécko, Dánsko, Maďarsko, Nový Zéland, Japonsko, Južná Kórea, Vietnam, Singapur, Malajzia, Taiwan, Macao, Hongkong, Bulharsko, Cyprus, Estónsko, Lotyšsko, Litva, Malta, Slovensko, česká Republika, Maďarsko, Rumunsko, Guernsey, San Marino, Jersey, Pakistan, spojené arabské emiráty, Bahrajn, Irán, Katar, Kuvajt, Jordánsko, Turecko, Irak, Izrael, Libanon, Omán, Saudská Arábia, Sudán, Sýria, Jemen, Čile, Kostarika, Dominikánska Republika, Peru, Argentína, Brazília, Kuba, Jamajka, Uruguaj, Antigua, Aruba, Bahamy. Ak NIE ste z jednej z vyššie uvedených krajín, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom. Najlepší Servis a Záruky :>>>>>> 1,Máte 7 dní, kontaktujte nás a 10 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše eBay ID.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci 5.12 mesiacov Záruka Výrobcu za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mnth záruky. 6. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky na predkladanie ponúk na a víťazný túto aukciu! Vaše Valuble spätná Väzba:>>>>>> Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! O Nás:>>>>>>>...............................................................................

Overovací :>>>>>>

\

Zákazníci Návštevou :>>>>>>

Štítky: hyundai ix35, ix35, banner stand, hyundai ix35 slnečník, auto dobré, hyundai tucson sklo, auto nálepky, ford auto zatvoriť okno, auto bližšie okno, bližšie okno.


( 2 Hodnotenie )

Počet