Motocykel Palivovej Nádrže Pad Proti Sklzu Chránič Nálepky Koleno Grip Strane Obtlačky Accessori Pre Yamaha FZ1 FZ-1N FZ1N FZ1S FZ 1S 06-15

€9.05


Stav: Úplne Nový, Vysoko Kvalitný * Materiál: Silica Gel s super silné 3M lepidlo * * Množstvo: 1 Sada * čierna Farba, montáž: Na Yamaha FZ1 FZ-1N FZ1N FZ1S FZ 1S 06-15 Inštalácia: 1. Čisté a suché nádrže na povrchu kontúry; 2. Odstrániť podklad papier dvakrát čelil lepidlo a miesto gumové nálepky na to, Ak obojstranné lepidlo, ktoré je ťažké alebo môžete odtrhnite podklade papiera, prosím nastavte ho na slnku alebo jemne tepla so sušičom na vlasy, aby ju bolo možné v teple a mäkšie; 3. Nechajte nálepky sám na jednu noc, alebo jeden deň; 4. Uistite sa, že späť z gumy nálepky je čisté,cicať prachu s pásky na povrchu; 5. Odstrániť podkladového papiera, na druhej strane na dvakrát čelil lepidlo a zatlačte ju pevne silu na povrch nádrže (Nejaké vzduchové bubliny, sa budú musieť byť smoothed out).

Štítky: gél na riadidlá, yamaha fz 6n, yamaha super tenere 1200 led, waase yamaha super tenere 1200, yamaha fz1s predaj, umývateľný lepidlo, podložky, fox výstroj, fz1 nádrž nálepky, xj600, fzs600.


( 0 Hodnotenie )

Počet