Domov Lyžice rack Kuchyňa Organizátor a Skladovanie s Drip Pad kuchyňa lyžice držiteľov vidlica stierky rack lyžice organizátor rack

€3.18


Funkcie:

*1. UDRŽAŤ VAŠE COUNTER-TOPY NEAT & DRIP-ZADARMO:Naše lyžice zvyšok má jednoduché línie a krásny dizajn, ktorý bude mať váš counter-topy drmolit-zadarmo. Udržať vaše counter-topy čisté a vaše potreby poruke pri varení alebo pečení.

*2. VEĽKÁ KAPACITA: Tento BPA-free riadu zvyšok drží až 4 lyžice alebo špachtle a základňa je navrhnutý tak, aby obsahoval všetky kvapká.

*3. PRIDÁVA HODNOTU K ŽIADNEJ KUCHYNI: je vyrobené z potravín-silikónu, je kĺzaniu alebo list, zatiaľ čo ste na varenie, a keď jedlo prep je dokončený, môže to byť jednoducho prať v umývačke riadu pre jednoduché čistenie.

*4. ZÁBAVNÝ A FUNKČNÝ: O šťavy, omáčky a iné chaotický zložky, ktoré pracujete s skončiť zanechania neporiadku, ale nie viac s týmto funkčné riadu zvyšok. Okrem štyri sloty, široký, námestie misy je navrhnutý s pery arounds hrany, ktorá zachytáva všetky kvapká. Pri varení je možné, jednoducho umiestnite nádoby, zvyšok v umývačke riadu pre jednoduché čistenie.

*5. UMOŽŇUJE VARENIE MENEJ CHAOTICKÝ: Táto tepelne odolný držiak môže byť umiestnená v blízkosti sporák, pulte alebo umiestnené v všetky oblasti, ktoré prípravných prác alebo varenie je hotovo.

Describtion:

Udržať počítadlá čisté a náradie organizované.

Štyri stupne držať až 4 riadu naraz.

Vyvýšenými okrajmi udržať škvrny na odpočinok, miesto na pult povrchu.

Špecifikácia:

Položky: Kuchynské Nádoby, Stierky Držiteľ

Materiál:Potravinársky Silikón

Farba: zelená / šedá

Veľkosť: 14 x 14 cm*4cm

Špecifikácie:

Dobrá kvalita.

Potravinársky silikón.

4 riadu naraz.

Tepelne odolné.

Package Zahrnuté:

1 * Kuchynské Nádoby, Stierky Držiteľ

Poznámky:

1.Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je 100% isté.

Štítky: storag košíka, box make-up organizátor, ike, kuchynská bielizeň skladovanie, stierky nerez, kuchyňa storag, varnú dosku, sporák, rotujúce pikantné rack, dizajn valčekom, kuchynský nástroj.


( 0 Hodnotenie )

Počet