Nové Korenie Úložný Stojan 2 Tier Multi-funkčné Rotujúce Úložný Box Kuchynské Korenie Jar úložná Polička Organizátor

€11.02


Odrážky:

1、Veľké Kapacita: Viac úložného priestoru v porovnaní s väčšinou úložné poličky, náš širší, rotujúce police môže pojať väčšie fľaše, vrátane štandardných vitamín fliaš.

2、Praktické na Použitie: Ak máte radi varenie môžete rýchlo získať veľa korenín a nájsť ten, ktorý chcete medzi všetky tie ostatné môžu byť problematické! Ale UPP vytiahnuť kuchynské skladovanie môže pomôcť triediť a usporiadať všetky vaše rôznych bylín a korenín a mať ich všetky na prvý pohľad!

3、Jednoduché Použitie: Jednoducho zdvihnite rukoväť, vytiahnite a otočte pre jednoduchý prístup k vašej organizované položky. Ideálne ako kuchynské korenie rack organizátor.

4、Praktické na Použitie: Naše 2-tier korenie rack vytvára veľa miesta vo vašej kuchyni a robí dobre využiť vaše skrine skrine! Každá úroveň môže byť vytiahol tak aj korenie v zadnej časti sú stále prístupné. Jednotlivé zásuvky nie sú len vytiahnuť tiež otočné pre rýchly a jednoduchý prístup - skvelý korenie rack organizátor a pravda space saver!

5、Inovatívny Dizajn: S širokú škálu POUŽITIA, inovatívny dizajn, univerzálne, vymeniteľné, stojan môže byť pozastavené na dlaždice alebo sklenený povrch, viac POUŽÍVA čaká na vás nájsť.

Funkcie:

1. Drží až 20 korenie nádob! Ideálne pre organizovanie korenie, môže byť tiež použitý pre make-up alebo ako lekárničky, nielen poskytuje dostatok úložného priestoru, ale tiež rýchly a jednoduchý prístup!

2.Jednoduchá inštalácia: nie je potrebné vŕtať alebo použite skrutky. Rýchle nohy na našich korenie rack organizátor sú stabilné. Samozrejme, všetko sa dá odstrániť bez zvyšku.

3. Viacnásobné použitie: môžete použiť náš pull-out korenie police v kuchyni na organizovanie bylinky a korenie, ale môžete ho použiť aj ako kozmetický skladovanie v kúpeľni! Majú všetky svoj make-up a náradie pripravené pre naše make-up organizátor, šetrí drahocenný kúpeľňa úložný priestor a šetrí čas v dopoludňajších hodinách.

Balenie Zoznam:

Úložný Stojan*1

Štítky: rack korenie, korenie organizátor kuchyňa, box storag kuchyňa, kuchyňa storag, candy petal, korok korenie jar, cuizin, kuchyňa rack, organizátor korenie kuchyňa, multi funkcia rotujúceho polica.


( 0 Hodnotenie )

Počet