Fľaša Na Vodu Čerpadlo Usb Nabíjanie Automatické Pitnej Vody Čerpadlo Prenosný Elektrický Zásobník Vody Prepínač Pre Vodné Čerpacie Zariadenie

€3.83


Veľkosť: 6.6×13 cm

Farba: čierna/biela

Doba nabíjania: 3 hodiny

Materiál: ABS+ Elektronický komponent

Batéria: 1200mA

Napájanie metóda USB

Menovité napätie: 5 (V)

Menovitý výkon: 4 (W)

Menovitá frekvencia: 5 (Hz)

Balík obsahuje: 1 čerpadlo

Funkcie:

Bezpečnosť a ochranu zdravia: čerpadlo je vyrobený z prvotriednej kvality, zásuvky potrubie je vyrobené s potravinami stupeň 304 nehrdzavejúca oceľ, mäkká voda absorbovať rúrka je vyrobená z značný stupeň silikónové,žiadne toxické, bezpečné pre ľudské telo používať denne. Aj soft tube by mohli byť odstránené ľahko umyť.

Voda dáva potrubia by sa mohli otáčať v rozsahu 360 stupňov, ktorý umožňuje nastaviť smer to vhodné pre vašu vziať vody.

Pevný objem: Upgrade dizajn, 600 ml hlasitosti na čerpadlo pre získanie 600 ml vody naraz jednoducho.

Vysoká kompatibilita: Tento elektrický zásobník vody je vhodný pre široké spektrum balenú pitnú vodu, je kompatibilný s 4.5 L/7.5 L/10 L/11.3 L/18.9 L fľašu s vodou.

Tichá práca: Pracuje ticho, poskytuje vám pokojnú odpočíva prostredie aj vy využiť v lôžkové izby.

USB nabíjateľné zásobník vody: vstavaný nabíjateľná batéria vám umožňuje nabíjať s USB kábel, nie je potrebné pripojiť pomocou napájacieho kábla na použitie.Bude to funguje pre 8-10 sudy vody po úplne nabitá.

Ideálny na použitie v obývacej miestnosti, spálne, posilňovňa, kancelárie, kuchyňu, kde si potrebujú vodu a ukladanie problémy z zdvíhanie ťažkých barel vody.

Štítky: bico vodné čerpadlo, zásobník vody, čerpadlo elektronické, usb din 220v, posilňovacie čerpadlo voda, batéria benzínovej pumpy, prenosné pneumatiky čerpadla usb, záhrada vody, chladič wather, veľké galón čerpadla, prispôsobiť sodastream.


( 2 Hodnotenie )

Počet