1pc Rotačné Spinning Tealight Sviečka Romantický Kovové Čaj Svetlo Držiteľ Kolotoč Vianočný Darček Domáce Dekorácie Príslušenstvo LL

€4.01


Materiál: kov + sklo Veľkosť: 8*8*16.5 cm Procesu: razenie, pokovovanie Poznámka: Položka nezahŕňa sviečky. Opatrenia: 1. Pretože mnoho hostí nechcete sviečky, naše ceny nezahŕňajú sviečky. 2, o tom, prečo sa to zmení, pretože sviečka svieti, horúci vzduch stúpa, a horný ventilátor čepele sú otočené, bez batérie je potrebné, musí byť sviečka na bod (tu je jeden z dôvodov, pre nedostatok otáčania, pretože sviečka plameň je príliš malý, a teplo nie je dosť) 3, prečo niektoré zase nevyvážené, rotácia nie je silná, okrem sviečka plameň je príliš malé, je tam jeden je prepravného procesu Spôsobiť kotúča nedeformujte, stačí sa len pozorne upraviť čepeľ na rovnakom uhle. Návod na použitie: 1, pri použití svietnik, najlepšie je mať niekoho, na boku, nedávajte ju vedľa záves alebo vedľa inflammables, prosím, uistite sa, že venovať pozornosť požiarnej bezpečnosti. 2, po sviečka sa používa, musíte počkať okolo 5 minút, aby sa zabránilo horúce ruky, najmä v prípade, ak plameň horí. 3, utrite mokrým uterákom pre denné upratovanie, ak škvrna je k dispozícii, čistiaci prostriedok v súčasnosti dostupné na trhu, vyhnúť použitím roztoku s silnú kyslosť a zásaditosť. 4, povrch skla v zime je jednoduché mráz, je možné zotrieť látkou, koncentrované slanej vode, alebo bieleho vína, efekt je veľmi dobrý.

Štítky: ďakovné svietniky sviečky, candelabro strany, candelabra svietnik, kolotoč dekor, candl držiteľ, slávnostné tealight svietniky, moderné držiak na sviečky, alcatel 5047 lcd, narodeniny candel, luminaria čaj svetlo držiteľ.


( 1 Hodnotenie )

Počet