Retro Železa Sviečka Valcová Sviečka Jedálenský Stôl Svietnik, Večeru Pri Sviečkach Dekorácie, Lampy, Svadobný Stôl Deco

€12.08


Retro Železa Sviečka Valcová Sviečka Jedálenský Stôl svietnik, Večeru pri Sviečkach Dekorácie, Lampy, Svadobný Stôl Deco PREMYSLENÝ DIZAJN: "Náš Domov Dekor Akcenty svietniky Kombinovať Pozor, Detaily s Vynikajúce Materiály. Perfektné línie a klasické royal štýl dodať vizuálne príjemný vzhľad.

VYNIKAJÚCI MATERIÁL: Naše svietnik set je vyrobený zo železa, povrch je matný povrch, odolný a hrdza-dôkaz, a svietniky mať Velvet dna, aby sa zabránilo tabuľka škrabance. Môžete cleanning s mäkkou suchou látkou.

STABILNÝ: základný priemer pilier sviečkový držiteľ je 11 cm/4.3 palce a ťažké natoľko, že to nebude ľahko falled dole a môže byť použitý pre mnoho rokov.

POUŽITIE: Ideálne pre širokú škálu dizajn nastavenia, skvelé pre pridanie dekoratívne Stlačte na každej miestnosti je dekor. Ideálny pre každodenné použitie, svadby, akcie, aromaterapia, Kúpele, Reiki, Meditácie. To je tiež ideálny darček na koruny, že narodeniny, výročie, kolaudačné párty alebo dovolenku.

veľkosť:11*11*16 cm / 11*11*26 cm

Materiál:železo

farba:čierna

Obsah Balenia:

2 * Železný svietnik

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: bronzový svadobný svietnik, priemyselné tabuľka sviečkový, sviečka stojan na stenu, svietnik dekor, candl držiteľ, 50cc fľašu, budhistické lampy elektrické, svadobné sviečky stojany, lampa marockej, prst hviezdice.


( 0 Hodnotenie )

Počet