Baccarat Rouge 540 Parfum Parfém ženy, Toaletné vody pre Mužov parfumy a Aromatické pre domáce toaletné vody ženský parfum mužov Parfum Parfém pre ženy, Parfumy, parfémy ženy parfum parfém pre mužov parfémy

€5.35


Parfum sa naleje do sklenených fľaštičiek

Môžete si vybrať fľašu, písomne sa k nám po zaplatení.

VÔŇA: Nádherné a jasné parfum vody s kvet-Žltý a odtiene dreva Baccarat Rouge 540 je inšpirované priamo výrobu kryštálu baccarat. Magické aliancie prírody a ľudské bytosti, ktoré transformuje surovín na hmotné prvky. Absolútna jednota ľudskej zručnosti, prírodných minerálnych a oheň. Vzduch poznámky jazmínu a svieti poznámky šafranu šíriť cez drevené akordy čerstvo nasekané Cédrového dreva a sivý jantár. Olfactive skupina: kvetinový, drevo, Jantár. Úvodné Poznámky: Jasmine a šafran. Poznámkach srdce: akord šedej amber na drevo pozadí. Poznámky vlaku: akord cédru, jedľa balzam.

Obsah концентрата-22%

Стойкость-3-12 hodinky na kožu; 30-120 hodín na oblečenie (To bude aj záznam z čase, rok, miesto, čas roka. Vôňa môže bojovať inak a možno nazvať Poznámky, kakk na ľubovoľný výber)

Štítky: perfum, tváre olej, rias rozšírenie kórejského, a3150, eau de parfum pre mužov, perfum ženy, lauder, dkny ženy, pôvodné parfum oud, olej perfum.


( 2 Hodnotenie )

Počet