Flytec 2011-5 Rybárske Nástroj Smart RC Návnadu Loď Hračka Digitálne zariadenia na Automatické Frekvencia Modulácie Diaľkové Rádiové Ovládanie Prístroja Ryby Hračky

€62.61


Popis:

1. ABS inžinierstva materiál: hlavné telo trup je vyrobený z ABS inžinierstva materiálu. Má vynikajúcu odolnosť proti nárazom, odolnosť proti opotrebeniu, silná odolnosť proti poškriabaniu a krásna atmosféra, ktorý je stabilný a silný proti vetru a vlnám.

2. Veľká-kapacita nabíjateľné batérie: Lítiová batéria sa rýchlejšie nabíjanie a má väčšiu kapacitu, umiestnený v strede priestoru trupu, ktorý môže dosiahnuť dobré vyváženie a stabilitu a lepší výkon.

3. Dvakrát motor& Veľké zaťaženie dizajn: trup prijíma dual-motor dizajn, dva nezávislé zberných nádob, ktoré je možné prevádzkovať samostatne, s nosnosťou približne 1,5 kg.

4. Naozaj realizovať 300 metrov rozsah bez blokovania riadenia. Diaľkové ovládanie signálu je viac stabilný. To môže byť realizované diaľkové ovládanie bez blokovania 300 metrov prostredie. To už dostane zdržanlivosť linky, a teší pohodlie neobmedzený technológie.

5. Silný dual motorových dizajn s vodotesný kryt dizajn môže sa účinne brániť zásahu drezom a iné pohony

6. Dvojité silo dizajn: To je obzvlášť dôležité ovládať pevný bod hniezdia v širokej rybárskej prostredia z vody! S open-pozícia design, každý návnadu bin môže byť otvorený samostatne a vnorené, s veľkým bremenom!

7. Nočné svetlo prijíma silné modré svetlo dizajn. Môže vyhľadať a určiť smer, v noci letu, a bude hrať určitú úlohu v prilákanie rýb.

8. Špecializované digitálne zariadenia na automatické frekvencia modulácie zariadenie: Vyhradený okruh a špeciálne digitálne zariadenia na automatické frekvencia modulácie diaľkové ovládanie úplne vyriešiť problém vzájomné rušenie pri viacerých lodí sú plachtenie, diaľkové ovládanie vzdialenosť je blízko, a loď je mimo kontroly. Jednoduchá obsluha, silné stability, plynulú rýchlosť zmeny, dopredu a dozadu, push, flexibilné ľavej a pravej zapnúť!

9. Silný vietor odpor: celá loď bola waterproofed, ktoré dokáže efektívne zabrániť všetky druhy úniku vody, jav, 3-4 úrovni tesnenia často disku!

10. Silná odolnosť, nízka hlučnosť, nízka spotreba energie, kontinuálne plachtenie na 2 hodiny

Funkcie:

Materiál: ABS a elektronických komponentov

Veľkosť(cca.): 50*27*20 CM/19.68*10.62*7.87 v

Farba: čierna, zelená

Batéria podrobnosti: Trup: 7.4 V 5200mAH; diaľkové ovládanie batérie: 1,5 V AA*4 (neobsahuje)

Čas nabíjania: 10-12 hodín

Použitie čas: trvá 2 hodiny

Farbu, veľkosť(cca.): 59.5*32*19 cm/23.42*12.59*7.48 v

Vlastnosti produktu: Dopredu, dozadu / odbočíte doľava, odbočte vpravo

Maximálna rýchlosť: 5400 m / h

Diaľkové ovládanie vzdialenosť: 300 M alebo viac

Produkty patria:

Diaľkové ovládanie lode*1

Diaľkové ovládanie*1

Nabíjačka*1

Batérie*1

Návod na použitie*1

Dvojité silo pevné príslušenstvo súbor *1 sada

Štítky: dt rc čln, návnady čln, 8 mm cree led, loď pvc, rc truck, prípade flytec 2011 5, model lode, flytec v007, návnady, lodné gps, rybárske lode lode.


( 1 Hodnotenie )

Počet