Flytec V005 & V002 Falošné Krokodíla Hlavu RC Loď 2.4 G Elektrické Vodotesné Diaľkové Ovládanie Simulácie Krokodíla Vtip Vtip Hračky Darček

€26.46


RC čln je navrhnutý s výskytom výrazných krokodíla hlavu, realistické a živé pri plávaní vo vode. 2.4 GHz vysielač, už nikdy nebudete mať žiadne rádiové rušenie. Vodotesné prevedenie, aby hral bez strachu a s viac zábavy. Ak chcete byť zábavné a odlišné, tento RC loď bude vaša najlepšia voľba.

Funkcie:

S 2.4 GHz vysielač, už nikdy nebudete mať žiadne rádiové rušenie s týmto RC loď. Byť vyrobené z živice materiál, simuluje krokodíla hlavu a vyzerá reálnejšie.

2-kanál, chod vpred a vzad, odbočiť vľavo a vpravo na simuláciu rýchlosť a pohyb reálneho krokodíla, voľne toky vo vode. Simulovaný krokodíla RC loď pomáha predchádzať škodcov, husí a iných vodných vtákov preč z rybníka. Účinne odísť vodného vtáctva a chrániť bazén.

Ochrany nízkeho napätia, ak napätie je príliš nízke, rýchlosť klesne o 40% automaticky, pripomenul spotrebiteľov na vyvolanie diaľkové ovládanie lode.

Loď zapnite napájanie rýchlo, keď induktívne pádlo hriadeľ zmysel pre vodu, tekutiny. Prijímať vyváženú dvojité vrtule, takže v člne plávať viac hladko a bez obáv z preklopenia.

Dobrý nepremokavé výkon, nabíjací port je vybavený nepremokavé gumy, a dolnej časti lode je úplne uzavretý a vodotesný.

Žiadny problém, kontaktujte náš obchod bez váhania. Česť slúžiť vám!

Špecifikácie:

Značka: Flytec

Diaľkové ovládanie frekvencia: 2.4 G

Diaľkové ovládanie vzdialenosť: Cca 30 m

Rýchlosť: 15 km/h

Diaľkové ovládanie batérie: 2 * AA batéria (nie je súčasťou)

RC loď batéria: 3,7 V 500MAH lítiová batéria

Čas nabíjania: Približne 2-3h

Použitie čas: Asi 15 minút

Materiál: Živica + plast

Veľkosť: 31.3*14.4*12.5 cm

Vek: 14+

Package Informácie:

Veľkosť balenia: 39*20*12.5 cm

Hmotnosť balenia: 1056g

Darčeková krabička balík

Zoznam Balíkov:

1 * RC Čln

1 * Simulácia Krokodíla Hlavu

1 * Diaľkové Ovládanie s Anténou

1 * Batérie

1 * USB Nabíjací Kábel

1 * Užívateľská Príručka

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: dt rc čln, heng dlho rc, rc truck, loď pvc, prípade flytec 2011 5, flytec v007, rc čln, elektrické lodičky, rybárske lode lode, loď remot ovládanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet