Led USB Nabíjanie Kniha svetlá stmievateľné násobne ohýbanie upraviť Klip na Čítanie svetlo Noci, lampa stolná kindle eBook podsvietenie pre počítač

€6.71


Funkcie :

Vyrobené z vysoko kvalitného PVC a PC materiál, dáva mäkké svetlo, ktoré nebude bolieť alebo namáhať oči, tak to môže chrániť vaše oči v tme noci.

Malý a ľahký, dostatočne silný, aby ste mohli čítať v tme. Môže byť nabíjateľné len konektor do napájacieho banky alebo notebooku bez toho kábla. Nikdy sa nemusíte obávať o tom, kde je kábel ak chcete, aby ju nabiť.

360 úplne pružné telo pre nastavenie uhol, bendy rameno umožňuje veľmi jednoduché nastavenie.

Štyri úrovne jasu splniť vaše rôzne príležitosti potreby. Prečítajte si pohodlne bez namáhania očí. Ideálne pre cestovanie a neskoré nočné čítanie doma.

O 30 minút poplatku v plnej výške a bude trvať 48 hodín, alebo viac. Počas nabíjania svieti červená kontrolka a red light vypnúť, keď je plný poplatok. Automaticky zastaví nabíjanie chrániť batérie.

Špecifikácia :

Typ: Kniha Svetla

Materiál: PVC a PC

Množstvo: 1pc

Farba: Čierna

LED Množstvo: 1

Svetlo, Farba: Biela

Svetelný Režim: Štyri Úrovne Jasu Nastaviteľné NA zapnutie / VYPNUTIE

Lúč Uhol: 120 Stupňov

Batérie: vstavaná 150mA Li-Po Batérie (Súčasťou balenia)

Čas Nabíjania: 30 Minút

Pracovný Čas: Cca.48 Hodín

Certifikácia: CE

Klip Otvoriť Šírka: Max. 1.2 cm / 0.4"

Celková Veľkosť: 21*5*2.3 cm / 8.2*1.9*0.9"(L*W*H)

Čistá Hmotnosť: 57g / 2 oz

Package :

1*Kniha Svetla

Štítky: nočná lampa stmievateľné, usb duplic, 8 ft led trubice, black čítať, knihy na čítanie veľké, led ebook, lampa snehuliak, led dotykový usb, 3200k led pásy, čítačka pocketbook.


( 1 Hodnotenie )

Počet