2020New 6000PA120W Prenosné Ručné káblové/bezdrôtové Silný Sací Auto Vysávač Suché a mokré Pre Auto domáceho Počítača Čistenie

€18.28


Funkcie:

-Iba 0,4 kg, ľahký a prenosný. Môže byť umiestnená v aute úložný box, dvere auta a na iných miestach. Tvar je svetlo a nie zaberajú priestor.

-Viac filtrovanie. HEPA filter, vrstvami ochrany, efektívne filtrovať malé prachu, nie je ľahké dostať špinavé a odolnejšie. Môže sa umyť a použiť opakovane.

-Výkonný motor. Maximálna rýchlosť môže dosiahnuť 30000rpm a najsilnejší sací je 6000pa.

-Rýchle nabitie batérie, dlhá výdrž batérie. Kapacita batérie 4000mah, môže byť úplne nabitá, v 2 hodín, pracuje na plné obrátky za 18 minút.

-Duálne použitie doma/auto. Paralela vietor sprievodca štruktúry sa môže zrýchliť vnútorného odvod tepla a zlepšiť celkovú vytrvalosť.

-Samostatné dizajn, jednoduché výpis prachu poľa, jednoduché odstránenie prachu box. Prach ozvučnice, odmietnuť sekundárneho znečistenia.

-3 náhradné diely, môže plniť rôzne potreby.

-To sa dá ľahko vyčistiť prach, nečistoty, pes vlasy, mačka vlasy a kvapaliny.

-Automatická ochrana motora, dlhodobé užívanie, a nie je jednoduché sa ohreje, a dobrú stabilitu.

-USB nabíjanie, ktoré môžu byť účtované mobile power/notebook/auto, pohodlné a rýchle.

Balík obsahuje: 1 x káblové auto vysávač/1 x bezdrôtový vysávač

1 x plochá dýza

1 x kefa tryska

1 x konektor

1 x USB kábel (iba pre bezdrôtové modely)

Štítky: oloey vysávač, vysávač vreckový vysávač, vysávač osoji príslušenstvo, prenosné auto bezdrôtový vysávač, batéria cleaner, bezdrôtové vacume cleaner, vysávač vysávač, auto čistič, vysávač, vysávač popola, bosch filter pre vysávač.


( 0 Hodnotenie )

Počet