2020 najpredávanejšie Jednoduché Afriky Vysoké Podpätky Sandále A Taška Nastaviť taliansky Štýl Žena Topánky A Kabelku Nastaviť Na spoločenské 5Colors

€52.72


Prosím Venujte Viac Pozornosti:

Produkty patria: Topánky + Kabelka : 1Set

Materiál: PU+Drahokamu+Guma

Vysoké Podpätky:8.5 CM

Európa Veľkosť:38-43

Farba: Zlatá. Červená. Strieborné. Kráľovská Modrá. Zelená.

1.Doba spracovania: iba 1-3 pracovných dní.

2. Doprava zadarmo: DHL. TNT. UPS

3.Vrátenie Tovaru: v prípade, ak nemáte uspokojiť s tovarom (Modely. Veľkosť. Farby) môžeme výmenu tovaru alebo na vrátenie peňazí. Kupujúci majú zaplatiť vrátiť späť dodanie poplatok. I f cleanrace zákazník požiadať Dovozné poplatky a dane, poplatky .Tie sú kupujúci responsility. Beause, že je pre kupujúceho krajiny potrebujú. nie sme zodpovedný za to. Ak objednávku omeškania alebo iné dôvody, ktoré sú zodpovedné za prepravné služby.

4.Prosím, kontaktujte nás, ak chcete veľkoobchodné ceny. My by sme chceli poslať quatation na vás prostredníctvom e-mailu.

5.Všetky obrázky, reálne streľba, Ako streľbe svetla ,uhol a farby zobrazuje. fyzické a fotografie možno nejaký rozdiel.veľkosť existujú aj 1cm chyba pre ručné measurment. prosím vás ubezpečiť, kúpiť! vďaka~

Ak objednávku mali akékoľvek probelm. Prosím, kontaktujte nás pred spätnú väzbu.

\

Štítky: talianska taška leathet, dámske topánky a tašky na zápas nastaviť taliansko, taliansky červenú kabelku, baellerry talianske kabelky, hnedé talianske kabelky, nigérijský taška a obuvi nastaviť, talianske kabelky muž, súbor taška a obuvi, talianske kabelky značky, dámske topánky a tašky na zápas nastaviť predaj.


( 0 Hodnotenie )

Počet