Vesmír K066 Veľkoobchod OEM Lete Pošmyknúť na Módne Vysokým Podpätkom Ženy Denne Típat Prst Office Šaty dámske Topánky

€47.83


Kupujúci Pochvalu

Hlavné Zobrazenia

Materail Podrobnosti

Ďalšie Obrázky

OZNÁMENIE

Pošleme CN(Čínsky) veľkosť.Prosím, postupujte podľa veľkosti grafu a že vaše nohy dĺžka vyberte veľkosť. Napríklad,moje nohy dĺžka je 23.5 cm,budem si vybrať NÁS, veľkosť 6=CN veľkosť 37 . Zvyčajne som sa vybrať 1 väčší,pretože moje nohy sa trochu široké a tuku. Ak si nie ste istí,prosím, nechaj ma správu,pomôžem vám vybrať vhodnú veľkosť.

Platby

Doprava Režim

EMS / Čína Príspevok Registrované Air Mail / www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava.

Prosím, Všimnite Si, Že

1 .Naše topánky v procese tvorby je lepidlo.Zriedka je situácia tam bude trochu lepidla na ľavej topánky.Mali sme sa čo najviac snažiť vyhnúť,ale to si nebola 100% vyhnúť,buďte si prosím vedomí. 2 .Trochu vlákna na topánky je normálny jav. Najmä topánky,nebude to mať vplyv na kvalitu.Ak si mysli, že je veľmi veľa,prosím dvakrát meraj, či môžete to prijať. 3 .Veľkosť grafu je veľkosť štandardný zoznam,každý má svoje vlastné nohy, tvar,šírku a dĺžku,to bude fit jedna veľkosť veľkosť grafu.Ale je to veľmi ťažké zaručiť, že veľkosť sa hodí vám 100%,musíte prijať riziko. 4 .Pred a Po vytvorení objednávky,budeme vždy skontrolujte veľkosť pre vás veľmi opatrne. Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú opustil v poradí adresu.

Návrat Politiky

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môžete nás kontaktovať najneskôr do 3 dní po obdržaní položky a vráti ho do 7 dní za plnú náhradu. Položky by mali byť v rovnakom stave, v akom bol dodaný. Vezmite prosím na vedomie, že lodné náklady nevracia startovací.

Výmena Politiky

Topánky nemôžu byť vymenené vis www.tantra-egypt.sk.Môžete sa vrátiť topánky pre vrátenie peňazí ,potom, aby znovu.Prečítajte si návrat politiky.

Spätná väzba

1. Ak sa dostanete a ako naše položky, pozitívna spätná väzba je veľmi cenený a vďaka za vašu podporu. 2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívny alebo neutrálny, môžete si byť istí, že sme ich vyriešiť v čo najlepšie.

Prosím kliknite na tlačidlo "Pridať na Ukladanie Zoznamu" pridať našej uložiť do obľúbených a stať našim VIP,potom si môžete byť jednoduché, pozrite si naše nové štýly a vašich objednávok.

Štítky: príslušenstvo lampy, dieťa zámok, deti zámok bezpečnostný, dieťa zámok, detská skrinka, detská skrinka zámok, blokovanie automaticky otváraných okien na dvere, kovové tyče, guľôčkové pero prút, deti zámok.


( 0 Hodnotenie )

Počet