UnderTech UnderCover Žien a mužov Skryté Nosiť Krátke Šortky TABÚĽ Pištole Gun Puzdro Na Pravej Ľavej Ruky, Kresliť

€19.39


Táto Kompresia Utajovanie Krátke Šortky Puzdro je vyrobené špeciálne pre ženské telo. Je to veľmi pohodlné, bezpečné a pritom tak skryté. Funkcie 2" vnútorný šev, kde sú naše štandardné šortky 4" vnútorný šev. VYHOVUJE VÄČŠINE ZBRAŇ ZNAČKY: Glock, Smith a Wesson, Revolver, Springfield, Ruger, Býk, SCCY, Beretta, Bersa, Sig Sauer, Kahr atď. Šortky sú OBOURUKÝ - 2 ľahký prístup puzdrá na každej strane odevy na ľavej strane A pravej strane strelcov Micro/Polyesterová tkanina zmes. Popis výrobku:

Na UnderTech UnderCover "KRÁTKE ŠORTKY" funkciu 2" vnútorný šev a sú teraz k dispozícii, vzhľadom k populárnej dopytu prostredníctvom nášho Spolkového Zákona Výkonu zákazníkov. Tieto profesionálne ženy, požiadal o návrh, ktorý by im umožní nosiť kratšie sukne a šortky....aj cvičenie šortky....a niesť a ukrývajú v plnej veľkosti pištoľou. Na UnderTech UnderCover "KRÁTKE ŠORTKY funkciu rovnaké pohodlné, forma montáž, kompresia textílie v našej pôvodnej šortky sú ešte 2" palcov kratšie nohy umožňujú nosiť kratšie oblečenie. Budú ešte zostať skryté pod cvičenie šortky. Je to perfektný spôsob, ako pre ženy na prepravu a ukrývajú zbraň, keď sú na sebe sukňu alebo slacks bez opasku. Postavený mimo našu veľmi populárne Kompresie T-Shirt, táto Kompresia Utajovanie Šortky Závesu je vlastné postavený na pár meno značky kompresie šortky, ktoré sú vyrobené špeciálne pre ženské telo. Je to veľmi pohodlné, bezpečné a pritom tak skryté. To môže byť nosené s takmer všetko, čo vlastníte, posilňovne, šortky, potu nohavice, slacks, sukne a kostýmy. Pretože to funguje bez opasku, to konečne dáva ženám skutočne pozoruhodné utajovanie možnosť. Každý pár šortky ponúka dva rovnaké závesy, po jednom na každej strane, takže ak ste pravou rukou môžete nosiť zbraň na pravej strane a tiež vykonávať náhradnú časopisov, dokumentov, putami na rukách na ľavej strane. A, vise naopak pre ľavákov jednotlivcov. Skutočne jedným z najviac pohodlné puzdrá budete niekedy nosenie. Svet je najlepšie Utajovaný Nosiť Šortky. Je to, ako to na sebe puzdro na všetkých! Tak pohodlné, takže bezpečné, a predsa tak skryté. Vám vyhovuje a vaša zbraň ako druhá koža. Puzdrá na každej strane, na ľavej strane prenáša a pravej vykonávať. Pohodlné na nosenie a ľahko ovládateľný.

Štítky: Colt 1911, cz zbraň, cz p10, iwb glock časopis, puzdro, Beretta 92, cz tieň, zbraň zábal, cz 75 sp01 shadow, Glock 19.


( 0 Hodnotenie )

Počet