Móda Kvality Digitálna Tlač Pás Vankúš Hotel Posteľ Vankúš 45x45 Pastoračnej obliečka na Vankúš Na Gauč Party Decor

€7.57


Poznámka 1, 2, hmotnosť vankúš jadro je veľmi ťažké, v feight je drahé, ak vankúš core + vankúš, cena bude oveľa vyššia, vezmite Prosím na vedomie, ďakujem. 3, Keď si dať vankúš core do vankúš, poduška jadro by malo byť zložené a stlačený, a potom dať do vankúš pomaly a opatrne.

Veľkosť: Cca (30 cm*50 cm), (45*45 cm), (60 cm*60 cm) Všetky výrobky sú ručného šitia, Všetky vankúše sú ručné šitie, môže mať chyby, asi 1-2cm. Package: 1pcs vankúše nemusia zahŕňať vankúš core . Materiál Popis: 30*50: Predné použiť kvalitné Digitálna Tlač, chrbát je brocade textílie . 40*45 cm, 60*60 cm, používajú vysoko kvalitný Polyester Digitálna Tlač na Zips, Miesto: Neviditeľný zips na spodnej strane vankúše. Popis: Obraz a skutočné položky môžu existovať mierne farbu ,je to spôsobené tým, že intenzita svetla,streľba metód a tak ďalej.

Štítky: obdĺžnikový dekoratívne vankúše, 60x60 vankúše, vankúš sofa panda, vankúš sun flower, vankúš poschodie, led sen, vankúš, vankúš sublimate, prípade vankúš, vankúš strane spáč.


( 3 Hodnotenie )

Počet