Moderné, Kreatívne Osvetlenie Teplé A Romantické Zlaté Spálňa Moderný Minimalistický Osobnosti Obývacia Izba Jedáleň Stropné Svetlá

€19.88


>>Obchod Úvod Vážení zákazníci, vitajte na našej "Kinwope Obchod". Náš obchod sa vždy udržať pojem kvalita prvý, služba prvý, prvý zákazník. Vždy sme verili, že zákazníci sú najlepšími priateľmi, a slúži našich zákazníkov je našou povinnosťou. Zákazníci môžu použiť najlepšiu cenu kúpiť najvyššiu kvalitu, najlepšie služby osvetlenie výrobky je náš cieľ. Dúfam, že zákazníci môžu mať príjemný zážitok z nakupovania. Ďakujem vám veľmi pekne.

>>Ponúkajú produkt

Priateľské Tipy:

Odpoveď:Ak si kúpite dva alebo viac nášho tovaru (vrátane dvoch), kontaktujte nás, prosím,môžete získať ďalšie 3% zľavu;

B:A v našom obchode má dvakrát nákup záznam o zákazníkov v budúcnosti kúpiť, kontaktujte nás môžete získať 3,5% zľavu;

C:Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na nás, pomôžeme vám vyriešiť problém, ďakujem!

>>Špecifikácie produktu názov Výrobku: Moderné dlhú tyč rotujúce stropné lampy; Napätie: AC110-260V; Či chcete zahrnúť svetelný zdroj: nezahrnuté; farba Tela: zlatá, biela, čierna; Materiál: kovaného železa; Proces: brúsenie, rezanie; Platných miest: obývacia izba, jedáleň, spálňa, jedáleň, pracovňa, atď.;

Záruka: 2 roky >>Obrázok displej 1: úspora Energie a ochrana životného prostredia 2: Mäkké svetlo účinok 3: Trvalé 4: Zabezpečenie Kvality 5: Tvorivé vzhľad dizajn 6: Vysoko-kvalitných materiálov v Piatich farbách sú k dispozícii Krásne a romantické Sleduje jednoduchosť a jemnosť, to je umenie, ktoré je jednoduché a čisté zmysly a viac elegantné, v chuti a myslenia. produkt foto 1: Model C/Zlaté 6-vedúci teplé svetlo účinok 2: Model C/Gold 6 hláv biele svetlo turn-na účinok 3: Model C/gold 6 hláv vypnite svetlo účinok 1: Model E/Biela+Zlato 6-vedúci teplé svetlo turn-na účinok 2: Model D,/Čierna+Zlatá 6-vedúci teplé svetlo turn-na účinok 1: Kované železné maľovať strop zásobník; 2: galvanické Pokovovanie lampa pohár; 3: E27 objímky; Detaily produktu Vysokej kvality železa lampa rameno, jednoduchý a veľkorysý, ľahko sa čistí; 1: Používajte vysoko kvalitné železo lampa pohár, nie je ľahké fade, trvanlivé; 2: Žehlička stropné dosky, pevné nosnosť, nie je ľahké hrdze, anti-korózne; Platba:

Medzinárodné Kupujúcich-Vezmite Prosím Na Vedomie,

Odpoveď :Import dutiesm dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu .Tieto poplatky sú kupujúceho

zodpovednosť.

B :Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

C :Prosím, kontaktujte nás, ak máte problém s platením.

Zásielky:

Odpoveď :tovar zasielame balík von do 1-5 pracovných dní po platbe jasné.

B :Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Kupujúci sú zodpovední za tieto poplatky.

C :My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné addres

D :SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť,

najmä počas prázdnin

E :Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

Návrat & vrátenie peňazí:

Odpoveď :Máte 7 dní, kontaktujte nás a máte 30 dní na vrátenie to od dátumu doručenia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, je považovaný za používaný, a budeme nezverejní vaše položky.

pre vrátenie peňazí alebo výmenu.

B :Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení, a musíte nám poskytujú špecifické dôvody pre návrat prepravné číslo zásielky.

C :vrátime do pôvodného stavu veci a vrátiť sa Vrátane všetkých komponentov a príslušenstva, po

kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu. Alebo môžete vybrať možnosť to zmeniť.lacement.

Prosím neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie , je to nespravodlivé pre predávajúceho . radi by sme vám pomôže vyriešiť problémy,ďakujeme veľmi pekne!

Spätná väzba:

Odpoveď :Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím miera podrobnosti oftransaction (Podrobné Hodnotenia Predajcu) na www.tantra-egypt.sk s" IDEÁLNY 5 STARS " a odísť.

B :Náš pozitívnu spätnú väzbu.Tiež sme sa urobiť to isté pre teba.

C :Ak nie ste spokojní s transakciou z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu.

D :Sme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že www.tantra-egypt.sk Zákazníka 100% Spokojní a vyriešiť všetky problémy za vás. Veríme, že thateverything by mohol byť vyriešený prostredníctvom komunikácie. Sme tu budú ponúkať najlepšie služby pre vás.

E :Vzhľadom na časový rozdiel, niekedy nie je odpoveď na informácie včas, ale všetky e-maily a SMS bude odpoveď do 1 pracovného dňa.

Štítky: obývacia izba zdobiť, úlohou svetlá, lampa led, lamparas techo, 3d dragon lampa, spálňa furnitur, lampa, luster pre krajinu, led skrutka, tin stropné svetlá.


( 5 Hodnotenie )

Počet