Nové Flexibilné Vysávač Kefa Štrbinovou Nástroj Vysávač Príslušenstvo vhodné Pre Vysávač Dyson DC3 DC4 DC5 DC6 DC7 V6

€7.18


Nové Flexibilné Vysávač Kefa Štrbinovou Nástroj Vysávač Príslušenstvo vhodné Pre Vysávač Dyson DC3 DC4 DC5 DC6 DC7 V6

Typ:Vysávač Časti Vákuovej Časti Typ:Kefy

Materiál:PP plastu

Vhodné Pre Dyson:DC3* ,DC4*,DC5*,DC6*,DC7*,V6

Farba:Čierna

Veľkosť:60*3.4 cm

Package zahrnuté:1x Vysávač Štrbinovou Nástroj

Poznámka:svetlo a displej rozdiel môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie,prosím, aby 1-3 cm(0.39-1.18 palcový)chyba ,ďakujem!

1.Sacie ústie je široké,tryska vyčistite oblasť rýchlejšie, a nie do konektora.S flexibilné rozšírenie môže sa dostať aj do užších priestoroch a možno ho použiť s alebo bez štetca.

2.Flexibilné, v zákrutách až o 90 stupňov,Zbrusu nový vysoko kvalitný kompatibilný, rozšíriteľný a flexibilné štrbinovou nástroj s vymeniteľné kefky pre svoj vysávač.

3.Táto prémia kvality rozšíriteľný štrbinovou nástroj je ideálny pre získanie do malej medzery a trhliny.Skvelé pre čistenie priestoru pod nábytok, rohové, vlasy otvory, kúrenie kanály, a po boku chladničky

4.Fit Dyson DC3* ,DC4*,DC5*,DC6*,DC7*,V6

Platby: 1) akceptujeme platby cez Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednania. Záruka: 1) Všetky výrobky budú kontrolované pred odoslaním k vám 2) počas záručnej doby, ak sa vyskytne nejaký problém, pretože kvality dôvodu, prosím, družstvo snímať fotograe alebo Videá na problém a odošlite nám na overenie. Pripomienky: 1) sa vždy Budeme snažiť slúžiť a vždy poskytuje najlepšiu kvalitu, výrobky ku každému zákazníkovi, ak ste sa uspokojiť S našimi službami, naše produkty, neváhajte nás nechať pozitívnej spätnej 2) Ak máte otázky týkajúce sa služieb a produktov, prosím, kontaktujte nás slobodne, budeme úprimne uspokojiť vás, je to naša Zodpovednosť, len nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, že nás budete kontaktovať. Ďakujem. Zásielky: 1) Objednávky sú spracované včas po kontrole platby, ako obvykle, pre nás to bude stáť 24 hodín dostávať plat. 2) objednávka musí zodpovedať vašej dodacej adresy, potrebujeme vašu správne telefónne číslo. Uistite sa, že tovar dostanete. 3) budeme loď prostredníctvom DHL alebo Fedex, že jedného dňa ste sa rozhodli, DHL, môžeme tým, Fedex IE, za nejaký čas, ktorý ste vybrali, Fedex IE, Môžeme DHL, závisí to od situácie, prosím potvrď, že môžete prijať. 4) potom, čo sme sa loď, budeme sledovať tovaru za vás, A dáme vám vedieť najnovšie novinky.

Štítky: koberec dyson dc52, dyson v6, vodný vysávač kefa, airwrap, dyson v6 kefy, držiak dyson dc62, kúpiť dyson časti, dc29, časti dyson kefa, kefa dyson v6.


( 1 Hodnotenie )

Počet