10/14/15pcs Medi Nafukovacím Čerpadlo Tryska Auta Ventil Adaptér Trubka Požičovňa Ventil Adaptéry Pre Cestnú & MTB & Fixie Bicykli Pneumatiky Čerpadla

€2.03


Funkcie:

★100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

★POISTNÉHO VENTILU ADAPTER KIT - ventil adaptér súprava vrátane 3 druhy adaptéry, cyklistické pneumatiky presta a schrader ventil adaptér, vzduchové čerpadlo ihla ventil adaptér rôzne športové lopty, nafukovacie hračky a plávať krúžok ventil adaptér.

★KOMPLETNÝ BICYKEL VENTIL ADAPTÉR - Bike ventil tesnenie adaptéra je veľmi dobré prísť s gumový krúžok je vhodný pre Dunlop ventilom, Presta ventil, Schrader ventil a iné nafukovacie zariadenia, adaptér môže byť ponechané na pneumatiky stonku, takže je vždy k dispozícii na nafúknuť vaše pneumatiky.

★LOPTU IHLY UNIVERZÁLNY DIZAJN - Ako naše štandardné čerpadlo vzduch ihly môžu byť vo všeobecnosti použité pre rôzne nafukovacie hračky a športové gule ako plávať krúžok, basketbal, futbal, volejbal, rugby, jóga lopta a viac. Toto je najlepšia voľba, ak sú športové loptu nadšencov, alebo majú rôzne nafukovacie hračky pre deti.

★VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLU, Všetky tieto ventil adaptéry sú vyrobené z kvalitnej mosadze s závitov skrutiek, ktorý je odolný voči korózii a nie je ľahké zlomiť, môžete ju používať po celý čas.

★LIVE NÁSTROJ PRE RODINY - Podľa štatistík, poistného ventilu adaptér súpravy boli použité 2 alebo 5 krát týždenne pre rodinu.

Špecifikácie:

10/14/15pcs/set, prosím, zvoľte accroding vašich potrieb.

Farba: zlatá

Materiál: Mosadz

Množstvo: 1 sada

Balenie Obsahuje:

1 sada Bicykli Ventil Adaptér

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: fixies figúrky nastaviť, požičovňa čerpadlo ihla, adaptér schrader, elektrické medené zbernice bar, bicykel domov tréner, bike príslušenstvo všeobecné, svorka čerpadla, medený drôt, bicykel mtb, muži fixie bicykli.


( 0 Hodnotenie )

Počet