Digitálny Nepremokavé Chladnička s Mrazničkou Izba Teplomer Max/Min Record Funkcia S Veľkým LCD Displejom #30

€2.66


Digitálny Nepremokavé Chladnička s Mrazničkou Izba Teplomer Max/Min Record Funkcia S Veľkým LCD Displejom #30

Jednoduchý dizajn robí kontrola teploty na prechádzku v parku

V tejto dobe, teplomery, stali sa viac a viac zložitejšie, a rôzne tlačidlá, nastavenia, a alarmy vyžadujú úplné čítanie úplné pokyny pred otvorením. Ale pravdou je, že pre väčšinu z nás, všetci chceme, je jednoduchý teplomer v našej izbe, chladnička alebo mraznička, s jedným alebo dvoma tlačidlami a veľký, ľahko čitateľný displej.

Najlepšie chladenie teplomer, aby vyhovoval vašim potrebám

Najjednoduchšie chladnička teplomer je určený podľa vašich potrieb. Shell je biela s štýlový strieborný trim na okrajoch. Veľké a tučné čísla možno ľahko vidieť v izbách. Jednoduchosť je kľúčom, len starať o dve tlačidlá, on/off tlačidlo a tlačidlo na prepínanie medzi a.

Existujú 3 rôzne možnosti za uvedenie teplomer; buď držať ho do chladničky, dverí so zadným magnet alebo položte ju na stôl so stojanom. Konečne môžete flip stojan a zaveste ho na chladničke stáť.

Rozsah teplôt je -20°C / -4°C na 60°C / 140°F, ktorá vám umožní používať ho v chladničke, mrazničke alebo všeobecné vnútorné teplomer.

Blaho / vlastnosti produktu

? Veľké čísla

? Jednoduchý, elegantný dizajn

? Operácia je veľmi jednoduchá

? Magnetické podklad, vešiaky a háčiky

? Široký sortiment

? Quartz presnosť

? Veľkosť 70x45x10 mm

Štítky: teplomer v miestnosti, vlhkomer izba, thermomet, prostredie teplomer, Teplota okolia, dom teplota, vlhkomer vnútorné teplomer, detská izba teplomer, priestorový snímač, vlhkosť a teplota vlhkomer.


( 0 Hodnotenie )

Počet