Roztomilý Kvet pre ipad 10.2 8. 2020 7. Generácie Prípade Pro 12.9 Prípade 2020 Mini 5 Kryt Mäkké Silikónové Pre ipad Vzduchu 4 Mini 2 Vzduchu 3

€5.66


Prosím, prečítajte si nasledujúce tabuľky dôkladne na potvrdenie vášho ipad model a vyhnúť sa nákupu zle ipad prípade.

Všetky modely v tabuľke vyššie, môže byť vybratý,prosím, kontaktujte nás!!!

Roztomilý kvety maľovanie ipad prípadoch

Funkcia 1.Mäkké silikónové zadný kryt cíti pohodlne a bude poškriabaniu iPad. 2.Dávať pozor na detaily a zmestí váš iPad dokonale. 3.To môže hrať ochrannú úlohu, keď ipad je klesli. 4.Umývateľný materiál pre jednoduché čistenie. 5.Tlač kvalita je vysoká, vzor nezmizne a spadne. 6.Módny dizajn, berúc do úvahy praktickosť. Možno použiť ako stojan.

Zásielky.

Po obdržaní vašej objednávky, budeme loď do 24 hodín, nie viac ako 48 hodín, s výnimkou sviatkov. Ak narazíte na nejaké problémy počas nákupného procesu, prosím, obráťte sa priamo na nás, my vám radi pomôžeme.

Služby

Máme profesionálne po-predajný tím, ktorý môže pomôcť riešiť problémy, na ktoré narazíte v nákupnom procese. Zameriavame sa na poskytovanie zákazníkom dobré nákupné skúsenosti, takže ak narazíte na akékoľvek problémy, prosím kontaktujte nás, my sa určite budú dať uspokojivú odpoveď.

Štítky: štruktúra ipad 2, ipad 8 generácie prípade roztomilý, steh ipad vzduchu 2020 prípade, a1416, prípade ipad, ipad 6 generácie časti, puzdro pre ipad min, assesories ipad pro 2020, 4 prípade ipad, na zadnej strane ipadu 2020.


( 0 Hodnotenie )

Počet