ESR puzdro pre iPad Pro 11 2018 Kryt Ultra Slim PU Kožené Smart Case Zadný Kryt s Ceruzkou Držiteľ Funda pre iPad Pro 2018 11"

€10.74


ESR Značky Nakupovanie Týždeň

[Kompatibilita]: Určené pre Apple iPad Pro 11 palca), vydaná v roku 2018. Nie je kompatibilná s inými pre iPad modely. [Kompatibilný s Apple Ceruzka je magnetický úchyt alebo bezdrôtové nabíjanie funkcie.] [Ochrane proti poškriabaniu]: Silné magnety udržať predný kryt zapečatené a pre iPad v bezpečí pred poškriabaním. [Spoľahlivé Auto Sleep/Wake]: Silnejšie magnety zabezpečiť, auto stand-by/aktivovať funkciu vykonáva rýchlo zakaždým. [Stabilné a Robustné]: Viac zabudované magnety zámok spolu, keď sa v pohotovostnom režime. [Kvalitný Materiál]: Vyrobené z odolného polyuretánu exteriéru, mäkká mikrovlákna obloženie a priesvitné-matné pevný zadný kryt, aby poskytli celkový vpredu a vzadu s ochranou proti odtlačky prstov a škrabancov.

ESR Značky Nakupovanie Týždeň

Štítky: aldi ipad prípade, 7. ipad prípade, tp ceruzka, dávka meter, puzdro pre ipad vzduchu 2 shockproof, kresliť ipad 2018, prípade ipad, krátke apple peračník, prvý sneh, puzdro pre ipad min.


( 2 Hodnotenie )

Počet