Profesionálny 6" Japonsko Nožnice Rednutie Vlasov, Nožnice Nožnice Na Vlasy Zub Rez Salon Rezanie Kaderníctvo Kaderníctvo Sissors Kit Set

€12.25


Profesionálny 6" Japonsko Nožnice Rednutie Vlasov, Nožnice Nožnice Na Vlasy Zub Rez Salon Rezanie Kaderníctvo Kaderníctvo Sissors Kit Set

Funkcie:

KVALITA – špecializovaný vysoko kvalitné 440C zliatiny nerezovej ocele, zabezpečiť, ostrosť a tvrdosť. Nožnice sú tvrdené s presným ostrím a ručne nabrúsené rezné hrany, aby sa rovnomerne výbava vlasy s ľahkosťou. Kované surovín, tepelné spracovanie, sub-zero, ochladzovanie, rezanie, zváranie, duté brúsenie, vŕtanie, leštenie, britva, riadok, úprava, práškové lakovanie atď., aby dobré vlasy nožnicový, potrebujú viac ako 70 procesov, môžeme sa zamerať na starostlivé výroby.

POHODLIE - S dĺžkou 6.0 palec, rednutie sadzba 20%~30%, na hmotnosť iba 65 g, niekto zvládne profesionálne ostrihať nožnicový s ľahkosťou! Vybavené nastavovacia skrutka, môžete ľahko doladiť nožníc na vaše želanie napätia a tesnosti.v kaderníckych nožníc je bezpečné a jednoduché použitie na mužov, žien, starších osôb, detí a dojčiat! S elegantným nehrdzavejúcej ocele textúry, náš nožnicový znižuje chaotický vlasy spleť ako žiadne vlasy uviazne medzi jeho čepele, na rozdiel od iných vlasov strihanie nožnicami na trhu.

ERGONOMICKÉ - Profesionálna vlasová nožnicový je skvelé pre salón pracovníkov, barbers, a osobné použitie ako dobre! Jej charakteristický easy grip rukoväť dizajn umožňuje nožnicový do kolísky prsty, dlho použiť na zníženie únavy, dodáva istý účes každý čas!

Kontrola - KONTROLA je chránič alebo kvality. Prvý kus kontrola, náhodná kontrola v sériovej výroby, skutočné vlasy skúšanie, záruka ostrosť konzistencie. Záverečnú kontrolu pred balenie, uistite sa, zákazníkov užite si on-line nakupovanie žiadne starosti.

ÚDRŽBA - Všetky vlasy, strihanie nožnicami na riedenie nožnice sú potiahnuté mazacieho oleja. Pred prvým použitím, umyte jemným mydlom a vlažnou vodou, potom osušte mäkkou handrou; Na začiatku pomocou holič nožnice, odporúčame rezať mäkké vlasy (bez ohľadu na to, mäkké alebo suché) 5~10-krát, vyhnúť drsné ťažké vlasy, medzitým, strih straightly bez akýchkoľvek zručností, nesmie push (stlačte tlačidlo) pohyblivé kotúča palec; Hoci profesionálne kadernícke nožnice sú nerezové, prosím skúste to najlepšie, žiadny dotyk s chemickými starostlivosť o vlasy kvapaliny, alebo dať nožnicový do vody, že by vady nožnicový povrchu & ostrosť; Vždy čisté účes nožnice po použitím tkaniny sme poslali ste, denná starostlivosť je najdôležitejšie; V prípade prst bolieť, prosím preložte handričku 2~4 krát pred čistením, nedotýkajte kotúča prst s uhlom 90°; Vyhnúť sa pádu / hádzanie holič nožnice z vysokých miestach.

Package zahrnuté:

1 nastavte vlasy nožnice ( olej nie je súčasťou balenia )

Štítky: pro vlasy nožnice, vlasy nožnicový nastaviť, japonský, zástera kaderníctvo, holič auta, nožnicový, hairdress nožnicový, deti sissors, hairdress, holič nastaviť.


( 0 Hodnotenie )

Počet