Profesionálne baber rez ľavej rukoväti rednutie vlasov, nožnice doprava zadarmo

€35.13


profesionálne baber rez ľavej rukoväti rednutie vlasov, nožnice doprava zadarmo

Značka:Titan

Kód:L4630

VEĽKOSŤ:6.0 PALEC

Nákup Poznámky doručíme tovar po obdržaní vašej platby 2-3 dni, vzhľadom na Post Air Mail dodacia lehota dlhšia, dodacia lehota trvá asi 20-60 dní, prosím, buďte trpezliví. Ruský kupujúci vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na ruskej politiky prosím napíšte vaše celé meno, aby sa zabránilo zásielky stratené. Ak sledovania zobrazenie informácií balík prišiel Čaká sa, Prosím, obráťte sa na pošte, ak chcete prevziať balík, ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte zákaznícky servis, prosím, dajte nám negatívnu spätnú väzbu alebo spory.

Prepravné údaje zaručujeme, lode von do 48 hodín po zaplatení potvrdenie(okrem Dovolenky) s cieľom zabezpečiť, zobrazí sa vám objednávka dane pri inpon import,budeme deklarovať ako 'GIFT' s nižšou hodnotou .všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Ak ste nedostali položka na čas Doručenia , Prosím, kontaktujte nás e-mailom ak máte akékoľvek otázky,normálne,vaše mailová byť odpovedali do 24 hodín. Všetky výrobky sú preč cez prísne skúšky pred zásielky.Máme loď na Alixpress adresu len.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress zhodný zhodný s dodaciu adresu, ako budete platiť.

O nás Sme výrobu Titan . Platíte výrobnú cenu a získať skutočné Titan výrobkov, Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín. Ak ste si dostávať náš odpoveď ,prosím e-mail nás opäť cez Alibab systému, ako niekedy naše mailové servery sú obsadené. Môžete sa taktiež rozprávať s našou on-line nakupovanie sprievodcov .Ak nikto nie je online,môžete zanechať odkaz,odpovieme vám včas.

Štítky: podprsenka mladé dievča, pro vlasy nožnice, cik-cak profesionálne nožnice, baber shop, muži ľavákov, cisor, roztomilý nôž, hairdress nožnicový, kaderníctvo nožnicový, hectograph papier.


( 1 Hodnotenie )

Počet