UPORS Prenosné 500 ML Nehrdzavejúcej Ocele, Hrnček Kávy Dvojité Steny Vákuovo Izolované Cestovný Hrnček s nepriepustných Veko Široká Ústa Tumbler

€12.31


NOVÝ DIZAJN: Naše hrnček prichádza s izolované vonkajšie prevedenie s nastaviteľnou rukoväťou, ktorá nielen chráni pred horúčavou, ale tiež robí pre ľahké uchopenie! nech ste mať svoje horúce nápoje bez problémov! Žiadne teplo rukávy potrebné!Plus, náš viečka funkcia smart re-uzavierateľný pracka, aby účtovná vášho nápoja všade s ľahkosťou!

12 HODÍN v STUDENEJ 8 HODÍN HORÚCA: Dvojité Steny vákuovou Izoláciou na tieto Hrnčeky udržuje nápoje studený po dobu až 12 hodín alebo horúce po dobu až 8 hodín.

Potravinársky NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE: Dvojité vákuum, nerezová oceľ izolácia hrnček, pomocou trasenie dôkaz 100% 18/8 nehrdzavejúca oceľ materiál vo vnútri a mimo nej, s vložkou, medené oplechovanie. 85mm veľký priemer fľaše, ľahko sa čistí - nie je ponechať vôňa a pachy, výbornou alternatívou plastové fľaše a poháre. plastové zadarmo, farba zadarmo, BPA Zadarmo a eco-friendly. Opakovane použiteľné - kúpiť jeden a posledný celý život!

POT ZADARMO: Tento hrnček zabraňuje kondenzácii, čo znamená, že už viac klzké uchopenie alebo vodné škvrny. Mimo zostáva suché. Nie je potrebné pre dráha. Neoddeliteľnou tesnenie zástrčku, nie je potrebné sa obávať, škvrny, škvrny alebo popálenia od horúcich nápojov.

ĽAHKO SA prenáša A VŠESTRANNÝ: Naše krásne navrhnuté kovový hrnček prísť módny vzhľad a skvelý výkon. ideálne pre vás, aby si horúci čaj, káva alebo espresso.Nemusíte sa obťažovať s lacné plastové poháre, ktoré nevyzerajú pekne, ktorý je krehký, a nepomôže vám na všetkých, aby si horúci nápoj.

Štítky: okruh ceram, hrnček, kovový hrnček, šálku kávy, hrnček krúžok, kaviareň, veľa z nehrdzavejúcej ocele, hrnček, cofee obrázok, hrnček cestovanie, šálku kávy vzorkovníka, veľké izolované hrnček.


( 2 Hodnotenie )

Počet