300 ML Kávy Hrnček Dvojité Murované Sklo Pohár na Vianočný stromček Izolované Sklo hrnčeky s Rukoväť Ideálna pre Latte, Cappuccino Americano

€5.20


300 ML Kávy Hrnček Dvojité Murované Sklo Pohár na Vianočný stromček Izolované Sklo hrnčeky s Rukoväť Ideálna pre Latte, Americano, Cappuccino, Čaj Taška, Nápojov 10OZ

Popis produktu

Najlepšie priania HRNČEK

Vianočný stromček dizajn skla káva hrnček má svetlé vzory a farby, S veľkou hviezdou v treetop.

Štandardná veľkosť

Veľkosť je o: 4.5x3.6 x 2.3v./ 11.5x9.2x6cm Hmotnosť: 270g. Kapacita: 300 ML/10 oz

Voľba pre Darček:

- Ideálne pre Horúce alebo Studené nápoje: Čaj, Káva, Latte, Espresso, Cappuccino, Macchiato, Demitasse, Smoothie, Džús a viac

- Najlepší darček pre housewarmings, narodeniny, výročie, Vianoce, matky/fathersday, Valentína, alebo iné špeciálne deň

Jedinečný Tvar:Vianočný stromček dizajn skla káva hrnček má svetlé vzory a farby.Veľká hviezda na treetop, biela a zlatá snowflake lietania na pohár je lesklý v jasnom svetle. Najlepšie priania pre svoju Lásku.

Dvojité Steny Skla: Ideálny pre horúce alebo studené nápoje.Je vyrobené z tepla a kondenzácii-odolného borosilikátového skla, ktoré je silnejšie a odolnejšie ako bežné sklo, ktoré poskytuje hladký povrch a krištáľovo čistý vzhľad.

Vianočný Stromček:Užite si najnovšie Vianočný stromček, hviezda želanie dvojité steny skla káva hrnček, roztomilý snehu tvar veko určené na prach dôkaz. Udržuje ideálny teploty už, tak môžete sip starať-free a dráha-zadarmo.

Ideálny Pre Horúce Nápoje:Toto dvojité murované hrnček môže byť použitý na pitie všetky druhy nápojov sa vám páči - káva, čaj, mlieko, horúcej čokolády a zeleninové šťavy a viac.

Najlepší Darček:Naše kávové hrnčeky lode v elegantnej farebné vytlačené box, ktorý je ideálny pre darček,Ideálny na Vianoce,deň Vďakyvzdania.

t pôvabnú Pohár Novinka pre Milovníkov Mačiek,Narodeniny, Party Kuchyňa Narodeniny, Svadby, Catering Mňau Porcelánu 7.6 OZ

Štítky: dvojité sklo stenu, okruh ceram pohár, japonský, šálku kávy, slnečné okuliare ženy, pohár sklo, šálku kávy vzorkovníka, dvojité steny skla kávu, čaj, rúry dvojité sklo, výstroj lebky sklo.


( 4 Hodnotenie )

Počet