Kuchynské Kuchynské Náčinie, Turner/ Polievka Naberačka/ Štrbinový Turner/ Štrbinový Lyžica/ Cestoviny Server, 304 Staniless Ocele

€10.91


✅ VŠESTRANNÝ KUCHYNSKÝ SADA RIADU: Naše kuchynské nádoby, je veľmi všestranný, ako to majú 5 druhov: polievka naberačka, turner, štrbinový turner, lyžica, cestoviny/špagety server; ✅ ERGONOMICKÝ DIZAJN A RUKOVÄŤ: kuchynské doplnky nastaviť bolo navrhnuté ergonomicky, aby poskytnúť vám perfektné uchopenie tak, že budete pracovať hladko, zatiaľ čo vo vašej kuchyni. Jeho funkcie, ako light-hmotnosť a odolnosť proti vlhkosti, aby ešte viac úžasné; ✅ VYNIKAJÚCEJ KVALITY: Top Kvalita Potravín Triedy 304 Nerezovej Ocele sa používa na výrobu hláv varenie riadu, nemusíte sa starať o ich ohýbanie v dôsledku vysokého tepla, a to aj s drevenými handgrips, ktoré vysokého stupňa hruška dreva; ✅ IDEÁLNY DOPLNOK DO VAŠEJ KUCHYNE/IDEÁLNY DARČEK: akonáhle ste dostať svoje ruky na tejto úžasnej nastaviť budete cítiť to, čo ste boli chýbajúce pre úžasné riadenie a jednoduchosť, ktorá ju poskytuje. Môžete tiež darček do svojho priateľa, kto miluje varenie a prekvapte ich preč s takým premyslené darček. Zákazník Záruka: sme tu, aby Sme zákazníkom poskytnúť vynikajúce nakupovanie, ak máte nejaké otázky, alebo problémy, neváhajte a kontaktujte nás, odpovieme vám do 24 hodín a to v našich silách dosiahnuť 100% spokojnosti zákazníkov. (Poznámka: cena je za 1 ks, nie je kompletný set)

Zobraziť podrobnosti

Obrázky znázorňujú

O Leeseph

Po celé desaťročia naša firma/factory bol Pôvodný Návrh Výrobcu mnohých renomovaných tradičnej značky, ktoré poznáte a milujete. Teraz prinášame náš najnovší kuchyňa výrobkov priamo k vám s našimi in-house Leeseph značky na www.tantra-egypt.sk. Sme spojiť vášeň a odhodlanie s prvotriedne materiály a najnovšie technológie na výrobu trvanlivého kuchynské príslušenstvo pre vás oveľa väčšiu hodnotu, než tradičné značky. Platiť za kvalitu, nie cenu. Na Leeseph, sme hrdí na naše CHIAN VYROBENÉ prvotriednej kvality produktov.

Zákazníci, ktorí si prezreli túto položku tiež zaujímať

Štítky: kovového kuchynského náčinia, med kuchynské spotrebiče na varenie, kuchynské potreby nastaviť teskoma, gadget domov, kuchyňa lyžica, silicon turner, te kuchynský riad, variť ware nastaviť, kuchynský nástroj, escurreplatos cocina.


( 2 Hodnotenie )

Počet