Vodná Pena Spray Gun Kvapaliny Trávnik Osiva Postrekovač Zavlažovanie Môže Rýchle A Jednoduché Postrekovačov S Rastom Látky Varenie Nástroj Sady

€4.55


Pripisuje akékoľvek záhradné hadice a eliminuje zaváhaní jasne ukazuje, kde ste výsadbu. Každý kit bude distribuovať 100 nohy štvorcových plochy, alebo 200 miest a obsahuje: sprej hlavu, náter, komory (filter). Rásť tráva kdekoľvek. Tráva rastie, kde budete striekať. (Za predpokladu riadnej starostlivosti). Vodná Pena sa ľahko aplikuje a poskytuje ideálne riešenie pre majiteľov domov s nerovnomerný trávniky, ktoré potrebujú opravu. Fix suché škvrny, pes škvrny, vysoké dopravné plochy a tieň. Prosím, postupujte podľa všetkých pokynov na obale dosiahnuť a vytvoriť žiaduce trávnik. Dosiahnutie a udržanie sviežej vyzerajúci trávnik nie je ťažké, ak používate Hydro Lesk. Nezabudnite riadnu prípravu a zavlažovanie je rozhodujúce pre výsev úspech. POKYNY, AKO POUŽÍVAŤ HYDRO MOUSSE: Krok 1: PRÍPRAVA PRIESTORU PRED VÝSADBOU Odstrániť nečistoty, odumretá, lossen vrchnú vrstvu pôdy, navlhčite vodou 2. Krok: cvičenie ROBÍ majstra S PRÁZDNY filter, pripojenie trysky na kanister a vaše záhradné hadice a jednoducho vody trávnik mať pocit, ako Hydro Mousse filter funguje. Krok 3: VEDIEŤ VÁŠ OBLASTI POKRYTIA, Vodná Pena Systém dodáva so dostatok semien a doplnkovej látky na liečbu 100 štvorcových metrov, ktorá je 10 nohy o 10 oblasti nôh. Krok 4: porasty Nalejte celú taška trávy na semeno a mousse prísada do hrnca. S voličom v polohe off, pripojiť hadicu a zase na vode. Otáčajte voličom na svetlo osiva, a vyplniť kanister 3 štvrtiny plný vody, potom vypnúť vodu aspoň 30 sekúnd, aby sa umožnila správna povlak semien. Keď ste pripravení, zapnite vodné späť a začať zdieľať na oblasť, ktorú chcete liečiť. Otočte jednotku on/off, ako budete pohybovať svoj trávnik. Krok 5: ZALIEVANIE A RASTIE VÁŠ NOVÝ TRÁVNIK Vody novo vytvorených oblasti 2-3 krát denne, udržiavanie pôdy vlhké za prvých 14 dní. To trvá 7-14 dní pre semien klíči a až 30 dní, plné rastu pokrytia. Odporúčame nosiť rukavice.

Štítky: sprej vide, kozmetické postrekovač, vodné sprej, hydro trávnik, 30 ml sprej, vodnej energie, cree led panel, rastlina spektrum, patch chrápať, prístroje rinitída.


( 1 Hodnotenie )

Počet