1Pcs Unisex Koleno Podporu, Elastické & Priedušná Oblúk Rovnátka s Nastaviteľné Kompresie Popruh, Podpora

€4.09


RM17744605850428959

Funkcia:

1. Strečové tkaniny pôsobí aj kompresie okolo lakťov, ktorá znižuje únavu svalov a šľachových stres.

2. Obe strany oblúka sú podporované pružiny s dobrou tuhosťou, ktoré možno efektívne chrániť koleno z vonkajšieho vplyvu.

3. Koleno podporu proti akútnej & chronickej bolesti, kmene, vyvrtnutie a únavu; je ideálny pre post-chirurgia recovery alebo prevencia športových úrazov.

4. Latex-free priedušného neoprénu zvyšuje krvný obeh a poskytuje upokojujúce teplo a tým urýchľuje prirodzenú obnovu a zmiernenie tuhosti & zápal; čerpá potu preč počas dňa, alebo počas intenzívneho cvičenia v telocvični alebo na súd.

5. Záväzné metódy horných a dolných porty môžu byť upravené podľa hrúbky ramena. Pohodlný dizajn môže byť nosené na ľavú alebo pravú ruku; Soft je záväzné pre výnimočné pohodlie.

Špecifikácie:

Názov produktu: Koleno Podpora

Jednotka: 1Pcs (dostanete len 1 ks, ak potrebujete 1Pair=2 ks, prosím, zvoľte množstvo, 2.)

Vhodný pre každodennú starostlivosť a rôzne športy ako Golf, tenis, bedminton, basketbal, horolezectvo, jazda na bicykli, atď.

Použitie: Poskytuje podporu a ochranu pri činnostiach, ktoré si vyžadujú rozsiahle koleno pohyby. Pomáha znížiť bolesť z prstu v dôsledku a šľachy.

Materiál: ok handričkou + kompozitný materiál potápanie

Veľkosť: Jedna Veľkosť Padne Väčšina Ľudí (pozrite si veľkosť produktu obrázok pre podrobnosti)

Farba: Čierna

Poznámka: Môžu byť nosené na ľavú alebo pravú ruku

Funkcia:

1. Dvojité zamykanie:

Je vybavený dvoma nastaviteľnými a zlepšenie Háku&SLUČKY popruhy, náš tenisový lakeť ortézy vám umožňuje sprísniť alebo uvoľniť na vaše pohodlie na úrovni. A to nastaviteľné koleno podpora je používať Otvorený Dizajn, mäkké oka materiálu na kolená, ktoré poskytujú väčšiu ochranu.

2. Priedušná Kompozitné potápanie materiál:

To koleno podpora štipka vyrobený odolné elastické a priedušná Kompozitné potápanie materiálov zaisťuje, že ste pobytov pohodlné a suché, zatiaľ čo na sebe, a môžete sa tešiť na šport. Vonkajšia vrstva túto ruku rukávy sa pomocou OK handričkou, koleno kapela sa nemôžu dovoliť loptu.

3. Jarné design:

Obe strany oblúka sú podporované pružiny s dobrou tuhosťou, ktoré možno efektívne chrániť koleno z vonkajšieho vplyvu.

4. Krvný obeh:

Koleno podpora môže podporiť pohyb svalov, tento účinok je veľmi prospešné pre liečbu artritídy a bolesti kĺbov. Dobrý krvný obeh, viac, môžu hrať svalového pohybu funkciu.

Balenie Obsahuje:

1Pcs * Podpora Koleno

RM17744605850428961

Štítky: ortézy lakťa, ručné stlačte stroj nit, rameno závesu, rameno držiaka nechtov, putá šatka, držiak led, štandardná tv, nail art strane ramena zvyšok vankúš, kovové police podporu, nočné počítač stojan.


( 0 Hodnotenie )

Počet