Vianočné Tému LED Svetlo Xmats Strom Víla String Svetlo Sklenenou Kupolou Ploche Vianočné Svietidla Dekorom Vianočné Ozdoby Prívesky

€7.50


Funkcie:

1.Krajiny tejto noci svetlo dizajn je Vianočný stromček, simulácia roztomilé malé zelené rastliny, spolu s LED svetelné dekorácie, vyzerá skvele aj v priebehu dňa a na noc

2.Tento LED nočné svetlo je napájané 3 AAA batérie (nie je súčasťou), veľmi praktické, je možné použiť ako pracovnú plochu povrchu dekorácie.

3.Jasné sklenený kryt môže blokovať niektoré nečistoty, ľahká drhnúť, a bude odrážať krásy, nočné svetlo, keď zapnete svetlo led.

4.Používame vysoko kvalitné borovicové ako základ, leštené a vyhladený, s veľkou vrstva dreva. Masívne drevo materiál, trezor, silné a stabilné.

5.Unikátne miniatúrne Vianočný stromček, tvar, svetlo, môžu byť použité na stôl, jedálenský stôl, nočný stolík, okno vyzdobiť svoju stranu, Vianoce, sviatky, oslavy a ďalšie.

Špecifikácia:

Typ: Vianočné Dekorácie Svetla

Materiál: drevo, sklo

Množstvo: 1 ks.

Farba ako obrázky znázorňujú

Napájanie: 3 AAA batérie (nie sú súčasťou)

Veľkosť: 16.5 * 16.5 * 27.0 cm / 6.48 * 6.48 * 10.61 "

Čistá Hmotnosť: 450 g / oz 15.87

Balenie Obsahuje:

1 * Vianočné dekoratívne svetlo

Štítky: sklo, drevo, sisal strom, ozdoby na vianočné stromčeky gule sklo, bell displej, christma ornament, christma strom, combaterwing myš, blue sea star, christma strom ornament, apple crystal strom.


( 0 Hodnotenie )

Počet