Deti sa Cítil Vianočný Stromček a Ušetrený Ozdoby Zväzku s LED Reťazec Svetlo LXY9

€14.06


Deti sa Cítil Vianočný Stromček a Ušetrený Ozdoby Zväzku s LED Reťazec Svetlo LXY9 Popis:

Funkcie:

1. Tento cítil strom je veľký, a nie sa starať o deti/cat zrazil ho viac alebo zranil.

2. Strom je vyrobené z ťažkých, vysoko kvalitné cítil a ozdoby sú šité, nie lepené. Má dierovaný otvorom umiestniť na Stenu s palcom nehne.

3. Strom má hviezd na hornej a batožinového priestoru na spodnej strane. Má háčika a slučky šité na strome pridať batožinového priestoru a hviezda.

4. Strom tiež prichádza s hromadou ozdoby (tiež vyrobený s rovnakým vysokej kvality ťažké cítil) tieto tiež pripojiť s stitched háčika a slučky karty na rozdiel od lacnejšie lepené ty. Zvony, darčeky, snehuliak, candy a snehové vločky sú niektoré príklady z flotily ozdoby zahrnuté.

5. Trvanlivé: deti Vianočný strom dar je skladací balenie. Aby ste mohli používať železa, aby sa zabránilo vrásky a robí strom ideálne. Vysoká kvalita cítil, je odolný potom môžete ho použiť na niekoľko rokov. Užite si svoj čas so svojimi deťmi.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Názov: Cítil vianočný stromček s LED reťazec svetlo

Materiál: cítil

Veľkosť: ako obrázok zobraziť

Balenie zoznam: 1pcs led reťazec svetlo+1pcs urob si sám cítil vianočný stromček + 1 sada ozdobné; ozdoby obsahuje snowflake, santa, vianočné hat, vianočné ponožky, snehuliak, candy, a zvony, atď

Balenie Obsahuje:

1 x Cítil vianočný stromček

1 nastavte x ozdoby

1 x LED reťazec svetlo

Štítky: plastový kryt e320, ručné zábradlie m4, lady rukavice on-line, harty potter kraft, ručné stráže f800gs, tajné telefón dievčatá, leopard ženy kabát, mobile pás prípade 5, tajomstvo prírody hmly.


( 0 Hodnotenie )

Počet