20 Teabags Slim Zelenej Kávy s Ganoderma Kontrole Hmotnosti Detoxikačný Čaj na chudnutie Chudnutie Spaľovanie Tukov na Zdravie Čaj Tabletky na chudnutie

€11.57


Zelená Káva vzorec je "non-jedovaté" doplnok stravy vyrobený zo zmesi herbalextracts. Keď sa používa v spojení s healthydiet plán, môže potlačiť chuť do jedla a stimulovať

telo spaľovať tuk a kalórie.

Zložka :Garcinia Cambogia extrakt,GreenTea extrakt,L-Karnitín,listový extrakt Kávy,GreenCoffee Extrakt,Senna leafextrac,Guarana Extrakt,Ženšenový extrakt,Kaktus rastlinného Extraktu,Lotus listový extrakt,instantná káva.

Máme 2 druhy balenia:

10g*10teabags=1 balenie(čistá hmotnosť 100g)

10g*20teabags=1 box (čistá hmotnosť 200g)

Smer : Take 2~3 Vrecúška Denne 1.dať 1bag v pohári.2.nalejte do čerstvé vriacej vody a zmiešajte prášok kašovitú štátu pre 3-5 minút.3.užite si to, ako jedlo ráno alebo večer.

Bylinné výťažky a minerálne látky použité v tomto výrobku, boli získané z celoplošný svete, aby sa tento prírodný doplnok stravy. Zelená káva obsahuje theanti-oxidant vlastnosti potrebné spôsobiť thermogenesis, čo zvyšuje metabolizmus tukov. Chróm zvyšuje sacharidov horieť a metabolizmu,andPanax Ženšen pomáha udržať hladinu energie pri diéte.

Štítky: diéta pill, spiruline francúzsko, rýchle fat burner pilulky, th hodinky, ganoderma lucidum, detox nohy, slim tea, cordycep, huba reishi, spirulina tablet.


( 2 Hodnotenie )

Počet