Chudnutie Krém Na Telo Masážneho Proti Celulitíde Horúci Krém Fat Burner Gél Chudnutie Krém Masér Hot Anti-Celulitída Telový Krém

€11.07


Popis:

Náš produkt je jednoducho formulované vysokej kvality. Celulitída Horúci Krém je veľmi efektívny pri upraviť jemné linky, hydratuje a zlepšiť celkovú štruktúru kože. To pomáha redukovať vzhľad celulitídy na brucho, stehná, boky a zadok pokožky tak, že telo toxické a škodlivé látky z tela, rýchlejšie! Okrem toho, že sa vytvára teplo rýchlo eliminovať prebytok látky v tele a inhibujú absorpciu prebytok živín. Sme zabezpečili vysokú kvalitu Celulitídy Horúci Krém výrobkov a vynikajúce spracovanie.

Funkcie:

1. Náš produkt je jednoducho formulované vysokej kvality.

2. Celulitída Horúci Krém je veľmi efektívny pri upraviť jemné linky, hydratuje a zlepšiť celkovú štruktúru kože.

3. To pomáha redukovať vzhľad celulitídy na brucho, stehná, boky a zadok pokožky tak, že telo toxické a škodlivé látky z tela, rýchlejšie!

4.To vytvára teplo rýchlo eliminovať prebytok látky v tele a inhibujú absorpciu prebytok živín.

5. Sme zabezpečili vysokú kvalitu Celulitídy Horúci Krém výrobkov a vynikajúce spracovanie.

Špecifikácia:

Typ Položky: Celulitídy Teplej Smotany

Zloženie: Aqua, Glycerín, propylénglykol, Butylene Glycol, ect.

Veľkosť Produktu: Cca. 8.5 x 7 x 7 cm / 3.3 x 2,8 x 2.8

Hmotnosť Balenia: Cca.250g / 8.8 oz

Package Zahrnuté:

1 x Hrniec Celulitídy Teplej Smotany

Poznámka:

Vyhnite sa oči a sliznicu vrátane uši, nos, ústa, genitálny, uretrálne, konečníka a iných citlivých oblastí. Umyte si ruky po aplikácii. Prosím, použite malé množstvo najprv na malej ploche, odísť a pokračovať, ak sú pohodlné, ako ďalej postupovať. Prestať používať, ak dôjde k podráždeniu.

Štítky: detox slivka, anti-celulitída krém silné, anti-celulitída krém kúrenie, hypoalergénna náplasť, melao anti-celulitídna masáž teplej smotany, strava jelly, strava nálepky, anti celulitídy, spevnenie teplej smotany, babaria anti-celulitída krém, mastné pečene.


( 1 Hodnotenie )

Počet