PWM Impulzov Generátor Frekvencie zapnutia Nastaviteľné Modul Square Wave Signál

€6.00


ZK-PP1K PWM impulzov frekvencie zapnutia nastaviteľné modul square wave obdĺžnikových vĺn signál funkcia generátor

OOTDTY

Popis:

1.PWM signálu generátor, štvorcová vlna obdĺžnikových vĺn generátora signálu

2. Použitý na generovanie square wave obdĺžnikových vĺn signál, ktorý je dodávaný na JEDNOSMERNÝ motor alebo stepper motor vodiča; Stepper motor, servo motor, elektrické uchopovač, robotické rameno

3. Kombinovať vodič uvedomiť si, stmievanie, regulácie otáčok, ovládať elektromagnetický ventil, atď. To však nie je možné priamo riadiť zaťaženie, ako sú elektrické svetlá, motory a magnetické ventily

Funkcie:

1. Dva režimy môžu byť vybrané:

PWM mode - frekvencia (plynule), zapnutia.Upozorňujeme, že počet impulzov sa nedá nastaviť v tomto režime, a pulz je vždy emitované;

PULZNÝ režim - pozitívne šírka impulzu je čas, negatívne šírka impulzu je čas, oneskorený štart čas, a nastaviteľný počet impulzov.

2 So štart-stop tlačidlo, externý spínač, môže byť tiež použitý na ovládanie výstupný signál NA zapnutie/VYPNUTIE.

3. Široký napätie vstupný 3.3-30V, s anti-reverse ochrany, 5.08 mm, koncové rozvody

Technické parametre:

Pracovné napätie: 3.3~30V, s anti-reverse ochrany

Frekvenčný rozsah: 1Hz~150KHz, presnosť okolo 1%

Pracovný cyklus rozsah: 0-100%, 1% odrazový

Počet impulzov: 1-9999, alebo nekonečný (zobraziť '- - - - " znamená nekonečno)

Oneskorenie výstupu čas: 0.000 s-9999s, minimálne je možné nastaviť 1ms

Pozitívne a negatívne šírka impulzu dĺžka: 0.000 s-9999s, minimálne je možné nastaviť 1ms

Signál nosnosť: menej ako 30mA

Výstup signálu amplitúda: amplitúda sa rovná napájacie napätie

Veľkosť produktu: 79mm*43mm*30 mm

Hmotnosť výrobku: 40 g

Balenie: Anti-statické taška

Modul popis:

PWM režim (display má "%" pre PWM režim)

Továrenské nastavenie je režim PWM režime, FREQ+ a FREQ-tlačidlo nastaviť frekvenciu, CLA+ a CLA-tlačidlo nastavenie zapnutia; krátke stlačte NA tlačidlo ovládací signál výstup, alebo stop, stop, výstup 0, displej zobrazí správu "Z" označiť ako je výstup, inak to prestane výstup; predvolené továrenské frekvencia je 1KHZ a pracovný cyklus je 50%.

Ak chcete prepnúť na PULZNÝ režim, dlhé stlačte tlačidlo NASTAVIŤ (viac ako 6 sekúnd), nie vydania, uvidíte obrazovku zmeniť, "%" zmizne, je PULZNÝ režim.

PULZNÝ režim (Nie "%" na pravej strane displeja je PULZNÝ režim)

Riadok nad LCD displej zobrazuje pozitívny šírka impulzu čas. P+ a P - tlačidlá na nastavenie parametra. Riadok nižšie LCD displej zobrazuje negatívne šírka impulzu čas. N+ a N - tlačidlá na nastavenie parametra. Stlačte tlačidlo na reguláciu výstupného signálu alebo zastaviť. Pri výstupe sa zastaví, výstup je 0. Na displeji sa zobrazí "OUT" pre výstup, inak to prestane výstup; predvolené továrenské pozitívne šírka impulzu je 0,5 sekundy a negatívne šírka impulzu je 0,5 sekundy.

Pulz číslo a oneskorenia nastavenie času - V PULZNÝ režim, stlačte a podržte tlačidlo NASTAVIŤ tlačidlo na 2 sekundy a potom uvoľnite, zadajte impulz, číslo a času oneskorenia nastavenie rozhrania, na obrazovke sa zobrazuje NASTAVENIE, to bude vypnutá a zúčtovávajú po vstupe. ;P+ a P - tlačidlá nastavenie času oneskorenia, N+ a N - tlačidlá nastaviť počet impulzov, továrenské nastavenie času oneskorenia je 0 sekúnd, počet impulzov je nekonečný (zobrazenie - - - -), a potom stlačte SET tlačidlo 2 sekúnd, bude automaticky vráti do pulz rozhrania, stlačte tlačidlo, po oneskorenia nastavenie času, začať vydávať nastaviť počet impulzov. Ak počet impulzov je zaslaná, bude automaticky výstup 0. Ak lehota nie je odoslaná, stlačením NA tlačidlo vypnúť. Výstupného impulzu je vypnutý a pohostinnosťou, a nastaviť počet impulzov sa vydáva zakaždým, keď je spustená. Po počet impulzov je zaslaná, na displeji 'MIMO' automaticky zmizne.

Aplikácia Prevádzky Príklady

PWM výstup 20KHZ, 60% pracovný cyklus: Vyberte PWM režime, frekvencia je nastavená na 20.00, a povinnosť pomer je nastavený na 060%.

Výstup je zapnuté 0,6 sekundy a vypnúť za 0,2 sekundy. Nekonečné slučky: vyberte PULZNÝ režim, pozitívne šírka impulzu je nastavený na 0.600, negatívne šírka impulzu je nastavený na 0.200, oneskorenie čas je nastavený na 0.000, a počet impulzov je nastavená --- -.

Zapnutie alebo stlačte tlačidlo štart, na odkladu 5 sekúnd, potom výstup zapnutý 0,6 sekúnd, vypnutie 0,2 sekundy, nekonečné slučky: vyberte PULZNÝ režim, pozitívne šírka impulzu je nastavený na 0.600, negatívne šírka impulzu je nastavený na 0.200, oneskorenie, čas je nastavený na 5.000 a počet impulzov je nastavená ----.

Zapnutie alebo stlačte tlačidlo štart, na odkladu 5 sekúnd, potom výstup vysokej úrovni 10ms nízka úroveň 10ms impulzu 100: vyberte PULZNÝ režim, pozitívne šírka impulzu je nastavený na 0.010, negatívne šírka impulzu je nastavený na 0.010, oneskorenie, čas je nastavený na 5.000 a počet impulzov je nastavený na 0100.

Power-on oneskorenie 10 sekúnd, potom sa natrvalo výstupný signál: vyberte PULZNÝ režim, pozitívne šírka impulzu je nastavený na číslo väčšie ako 0, negatívne šírka impulzu je nastavený na 0, oneskorenie čas je nastavený na 10.00 sekúnd, a pulz počet je nekonečný. (----).

Štítky: signál funkcia generátor, funkcia generátor auta, ad9833 dds generátor signálu modul schematický, adf4351 generátora signálu, rastlina robot, mppt, pwm, fy6900, námestie vlna, signál generátora polomer, dds funkciu generátora signálu diy kit.


( 0 Hodnotenie )

Počet