Pletenie Dve Dielna Sada Šaty Žien Jeseň Prekladané Dlhý Rukáv Pletený Pulóver Vysoký Golier Sveter Skladaná Sukňa Oblečenie Oblek

€22.28


Top Veľkosť

(cm) Dĺžka Poprsie Ramenný Rukáv Dĺžka Jedna Veľkosť 49 98-118 35 53 Sukne Veľkosť

(cm) Dĺžka Pás Hip Jedna Veľkosť 67 62-76 86-110 1. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. 2. Veľkosť môže mať 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať.

3. V dôsledku rôznych dispay, osvetlenie, môže byť trochu farebný rozdiel.

Doprava: Gernerally trvá 5-10 dní dostanete cez EMS. a trvá približne 50 dní dostanete cez Čína Príspevok vzduchu.

Záruka a vráti:

Ak ktorýkoľvek produkt je chybný po prijatí, prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu, návrat je prijatá do 30 dní po kupujúcemu prijatie položky. Vrátený tovar má byť v jeho stave. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného. Po obdržaní vrátiť urobíme výmenu závisí od našej dostupné sklade, ak nie je k dispozícii, a vrátenie bude vydaná.

Spätná väzba:

Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD".

[Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy.]

Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami. Pošlite nám e-mail pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2, rating, negatívne spätné väzby alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Kontaktujte Nás:

Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky, náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže. Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď.

Radi by sme sa snažiť robiť lepšie,Dúfam, že je váš najlepší dodávateľ & priateľ,Ďakujem vám!

Štítky: zrastov nastaviť ženy, hodvábny oblek, sveter pletený pulóver mužov zips, kosoštvorec pulóver žena, úrad oblek s sukne, čipky golier pulóver, úrad sukne oblek, motýľ pulóver, knit suit, nastaviť sveter.


( 2 Hodnotenie )

Počet