MEKEDE Android 10.0 4+64 auto multimediálnu GPS navigáciu pre VW Volkswagen Polo Passat CC Golf V, VI MK4 Tiguan Jetta Amarok BT SWC

€143.57


Podpora BT funkcia : Auto stereo prichádza vybavená zabudovaným Bluetooth a telefónny zoznam funkcia. Môžete synchronizácia telefónneho zoznamu z mobilného telefónu do tejto jednotky a potom sa s hands-free mobilného telefónu prevádzky pohodlne a rýchlo. Môžete tiež využiť bezdrôtové prehrávanie hudby z vášho bluetooth zariadenia.

Podpora SWC funkcia : Kompatibilné s väčšinou volantu ovládacie funkcie. Jednoduché prepínanie skladieb,kanálov a nastavenie volumeto poskytnúť vám bezpečnejšie a príjemnejšie cestovanie.

Podpora funkcia Rozdelenej Obrazovky

Podpora zadná kamera : Keď auto so spiatočkou, toto auto DVD bude automaticky prepnúť na zálohovanie obrázkov z fotoaparátu zobrazenie so parkovanie linky

Podpora ADAS DVR

Po nastavení je táto funkcia môže zachytiť udalosti, ktoré sa vyskytujú pri riadení, poskytovanie bezpečnostných funkcií, ako sú zrážky zábery.

Ak chcete zakúpiť Voliteľné príslušenstvo ( Zadnej Kamery , DVR , OBD , DAB+ , Carplay ) , Prosím, kliknite na fotografiu , aby sa poradie s autorádia model . Vďaka podporu !!

Štítky: touran, volkswagen tiguan, golf club, 5 vw golf, phars golf 4, passat b6, 7 golf, páka vw amarok, vw amarok, egr golf 6.


( 1 Hodnotenie )

Počet