RHACL750 150 Ohm Vysoká Impedancia Presnosť HiFi Hluku Izolácia in-Ear Slúchadlá Slúchadlá

€28.82


150 ohm impedancia, 16 - 45000hz frekvenčný rozsah, ultra wideband CL dynamic sensor, dosiahnuť realistické zvukové efekty Nehrdzavejúcej ocele triedy 303f, Aerophonic skrinka Obsahuje hluku dôkaz pena slúchadlá zníženie o 2-násobok vonkajšieho hluku.

Jeden spôsob, ako odpor 75 ohmov, obojsmerná odpor je 150 ohmov Cl750 vodič je z kyslíkové voľné čisto medené drôty, s dĺžkou cca 1.35 M. povrch je vyrobený z ružového TPE materiálu, a ľavej a pravej kanály sú oddelené. To nie je len zabezpečuje, že teplota v prenos signálu nie je narušovaná, ale tiež má veľmi vysokú životnosť a nie je ľahké zlomiť. Cl750 prijíma unikátny výrobný a jej slúchadlá produkty prijať vstrekovanie, jeden-čas tvarovanie na zabezpečenie integrity dutiny; okrem toho, toto nie je bežné kovové dutiny, ale letecký triedy 303f materiál z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vyrobená podľa 1300 vysokej teplote podmienky, s vynikajúcou výrobného procesu. S cieľom zachytiť viac detailov vo zvuku, tento cl750 prijíma ultra wide band dynamické konštrukcie jednotky, ktoré môžu analyzovať ahoj rozlíšením hd hudobný formát; s citlivosť 86db a až 150 Ω impedancia, ako dlho, ako prenosný zosilňovač a hifi nahrávanie pero sa používa, hifi kvalite cl750 sa môžu plne realizovať. Cl750 používa aerophonic rúra dizajn v tvare, ktorý je jednoducho optimalizovať rúry cez profesionálnych zvukových inžinierov, tak ako na prenos zvuku pre ľudské uši správne.

Štítky: ťažké slúchadlá slúchadlá, ath msr7b kábel, senfer, zosilňovač audio, mmcx slúchadlá drôt, mdr, moondrop starfield, crank mt300, cca slúchadlá, slúchadlá iem.


( 4 Hodnotenie )

Počet