Nepremokavé kostné vedenie M-3 slúchadlá-Xtrainerz Sapphire Blue Aftershokz

€157.60


Je to pohodlnejšie, ako slúchadlá, pretože to má 100 krát lepšie. Žiadne ďalšie slúchadlá, ktoré padajú, dostať zamotaný alebo don ' t fit veľkosti zvukovodu.

Budete mať jasný, čistý zvuk s hlbokými hrobov. Kostné vedenie tiež pomáha zachovať bubienka.

To je veľmi vodotesný výrobok prachu, nečistôt a vody. Toto je zásadná, ak chceme, aby sa to všade. V skutočnosti, trup môže byť ponorené vo vode až 1,50 m od povrchu.

Počúvať animovaný hudby počas športové relácie. Motivácia príde prirodzene.

Aj keď cvičíte opakované šport ako chodiť do posilňovne alebo ak svoj športový partner sklamal v poslednej minúte, že bude nadšený pracovať. Nuda už nebude existovať. Okrem toho, ich vedecké hudba zvyšuje odolnosť voči úsilie, ako aj odpor.

Môžete ho použiť na:

Cvičenie ako beh, jazdu na bicykli alebo čokoľvek iné športové môžete cítiť potrebu počúvať okolo vás, ako dlho, ako si môžete vychutnať dobrú hudbu. To je veľmi ľahké a odolné voči potu.

Ak budete používať ochranu sluchu, pretože môžete zátkové chrániče sluchu a ako to je kostné vedenie slúchadlá umožňuje počúvanie vibrácie zvuku v kostiach chrámy a nie cez eardrums.

Ak máte problémy so sluchom, ako je ideálny pre ľudí so sluchovým problémy, pretože na rozdiel od bežných slúchadiel, ktoré sú umiestnené nad alebo v uchu a prenos zvukových vĺn cez bubienka, kostné vedenie slúchadlá neprepĺňajte bubienka.

FUNKCIE:

Späť-a-track: ak

Výdrž batérie: 8 hodín

Typ batérie: lítium-iónová

Čas nabíjania: 2 hodiny

Nabíjačka: indukčné nabíjanie kolísky

Ovládanie ovládanie: Áno

Podporované profily: MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC

Frekvenčná odozva: 20 hz ~ 20 kHz

Citlivosť: 96 ± 3dB

Titán rám: Plný zábal

Typ: MP3

Odolnosť proti vode: IP68 (nepremokavé)

Hmotnosť: 30g

ZAHŔŇA:

Aftershokz XtrainerZ kostné vedenie headset

Silikónové úložný box

Nabíjačky

Ušné sviečky.

Štítky: kostné vedenie káblové slúchadlá, dacom p10, aftershokz prípade, cowin, remax hifi, remax tws, philips shb4205, aftershokz, aktívne slúchadlá, 3m slúchadlá.


( 1 Hodnotenie )

Počet