2020 Deti na futbal, Uniformy chlapci dievča futbalové Dresy Vlastné dieťa Futbalový Dres Nastaviť Športové tričko športové oblek nový štýl

€10.67


Ak chcete prispôsobiť svoje číslo,názov a logo v svoj futbalový set,prosím, neváhajte, kontaktujte nás a opíšte vašu žiadosť v detaile.Naši dizajnéri majú hlboké znalosti prispôsobenie, že budete mať záujem.

Tiež Máme veľa populárny futbal súpravy, ale nie všetky z nich ukázalo v našom obchode.Ak chcete skenovať viac typov,potešenie je na našej strane ukázať. Cena pre prispôsobenie: a.meno a číslo,to bude stáť 2$ viac b.meno,číslo a logo klubu,to bude stáť 3$ viac c.meno,číslo,tím loga sponzora,to bude stáť 4$,5$,6$ alebo viac,cena závisí od veľkosti vášho sponzora d.Ak ste predajca, alebo váš MIN(m ) je 10 kusov,môžeme sa ísť ešte o krok ďalej pre našu komunikáciu.

Môžete platiť na tento odkaz pre vašu tlač a dopĺňa takto:

Stav:100% Zbrusu Nový

Materiál: Polyester Veľkosť:4XS/3XS/2XS/XS/S Typ: Futbal Súpravy Fit:Footall Zápas;Futbalový Tréning Sezóna:Jar, Leto, Jeseň/Jeseň, Zima

Položky Zahrnuté:1 x Dieťa Futbal tričko s šortky VEĽKOSTI GRAFU(Dieťa) veľkosť(cm) jersey dĺžka(cm) prsia(cm) šortky dĺžka(cm) výška pása(cm) 3XS 54 80 30 52 125 2XS 57 84 32 54 135 XS 60 88 34 56 145

S 63 92 36 58 155 Jednotka:CM 1 cm=0.39 palcový 1 kg=2.2 LBS Vzhľadom na ručné meranie,Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba,ďakujem 1cm=0.39 palcov veľkosť nie je Európska veľkosť.Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť.Nevyberajte priamo podľa vašich návykov!

Kontaktujte nás, ak neviete, akú veľkosť si vybrať.

Ak potrebujete prispôsobenie, prečítajte si, prosím, príslušné prispôsobenie obsahu v spodnej časti stránky s podrobnosťami, alebo sa obráťte priamo na nás a povedzte nám vaše požiadavky.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. 2. Ak ste don\ \ 't spokojní naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

Štítky: dres futbal, bayern mníchov, barcelona fc, aj spoločnosti jersey, futbalový tepláková súprava, footbal, cycl jersey, c ronaldo jersey, vlastné logo, futbalový liverpool.


( 2 Hodnotenie )

Počet